Merhaba arkadaşlar,

Daha önce Play Store ve App Store için birçok native uygulama yayınladım lakin aşağıdaki konularda tecrübe edinmiş kişilerin desteğine ihtiyacım var.

Framework7 ile kodlanmış bir uygulama var ve canlı bir URL üzerinden yayın yapacak.

Android tarafındaki WebView mantığıyla çalışacağından ötürü iOS noktasında bazı sorular canlanmaya başlıyor.

Uygulama arayüz olarak gayet stabil ve modern bir görünüme sahip. Native olarak sadece uygulama içi ödeme ve bildirim özelliği kullanılacak.

Soru 1: Canlı bir URL üzerinden çalışan arayüzün iOS tarafında uygulama içi ödeme alma kısmını nasıl hallediyorsunuz? (Android kısmı tamamlandı.)

Soru 2: Framework7 ile markete uygulama gönderme noktasında native herhangi bir özellik eklemeden App Store uygulamayı kabul ediyor mu? (Uygulamayı alt menü, açılış ekranı veya başka hiçbir native unsur ile geliştirmek istemiyoruz. Bu nedenle düşük fonksiyon sebebiyle red yeme ihtimali nedir?)

Soru 3: Bu konuyla alakalı benzer bir projede yer aldınız mı? Cevabınız evet ise genel cevapları konuya mesaj olarak, tam zamanlı iş arayışınız varsa özgeçmişinizi özel mesaj olarak alabilirim.

Özel Not: Projenin herhangi bir native/hybrid başka bir altyapıya geçme şansı yok, bu noktadaki öneriler yerine sadece yukarıdaki soruların cevabını tecrübe etmiş kişilerden rica ediyorum.