Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turkazzi.socialmediabrowser

💖- Artık bir uygulamada sosyal medya uygulamasının desteklediği tüm uygulamaları silebilirsiniz. Ve doğrudan bu uygulamadan erişin. Telefonda daha fazla depolama alanı sağlamak, şarj ve pil ömrünü korumak için. Telefonunuzdaki alışveriş ve reklam modlarının yanı sıra tüm sosyal ağlar için.

✨- Uygulama özellikleri, tüm sosyal medya siteleri ve sosyal ağlar tek bir uygulamada:

💜- Kullanım kolaylığı: YouTube'a erişerek tüm sosyal medyaya, sosyal ağlara ve pazarlama uygulamalarına ve sosyal medyaya göz atın. Ayrıca, tüm anlık mesajlaşma uygulamalarına ve Adsense gibi reklam sitelerine de erişebilirsiniz; bu, telefonunuzda tek bir uygulamada anlık mesajlar göndermenize de olanak tanır.

💜- Telefonunuzda belleğin% 75'ine kadar tasarruf edin. Cep telefonunuza yaklaşık 150 MB tasarruf sağlayabileceğiniz için birçok sosyal medya ve sosyal ağ yüklemenize gerek yoktur. Telefonunuzda yüklü olan uygulamalara bağlı olarak Ebay ve Admob gibi reklam web sitelerine ve arkadaşlarınıza anlık mesajlaşma yoluyla mesajlaşmaya hızlı erişim.

💜- Tüm sosyal medyayı ve sosyal ağları gizli bir numara ile kilitleyin: Bilgilerinizi gizli tutmak için bilgisayar korsanlarının ve bilgisayar korsanlarının uygulamaya ve twitter ve relatedIn gibi sosyal ağ sitelerinin her birinin özel hesaplarına erişmesini önlemek.

💜- Facebook üzerinden 85'in üzerinde sosyal medyaya, sosyal ağlara, pazarlama severlere ve haberci meraklılarına göz atın ve popüler Ebay web sitesinden reklamlar görüntüleyin ve anında mesajlaşma için SMS gönderin.

💜- Uygulama, Google Tarayıcı gibi en popüler sitelerin görüntülenmesini ve Pinterest ile güzel resimlerin keşfedilmesini ve değiştirilmesini sağlar. Netflix gibi bazı harika sitelerde film izleyin. Ayrıca, uluslararası romanlar ve hikayeler için Wattpad web sitesindeki tüm sosyal medya ve sosyal ağ sitelerini tek bir uygulamada içerir.

💓- Kolay erişim için uygulamaları özel bir listede (sık kullanılanlar) düzenleyin.

💜- Hepsi bir arada sosyal medya uygulaması, sosyal medya ve sosyal ağlar için, sohbet ve video görüşmeleri yapmanıza ve sosyal ağlar olarak anlık mesajlar göndermenize izin veren messenger gibi birçok sosyal medyayı görüntüleyen ücretsiz bir özel tarayıcıdır. . Ayrıca size Alibaba ve Amazon siteleri ile bir çok Özellikli alışveriş siteleri verir ve tiktok gibi eğlence sitelerinde mutlu zaman geçirmenizi ve müziğin keyfini sevdiklerinizle kısa mesaj alışverişinin tadını çıkarmanızı sağlar.

Application- Bu uygulama ile erişilebilecek hizmetlerin hiçbirine bağlı değiliz. Kişisel verilerinize erişimimiz yok.

😊 Uygulamayı beğendiyseniz, beğenmeyi unutmayın

Notlar: -
- Tüm sosyal ağ siteleri ve sosyal ağlar. Medya web siteleri ve herhangi bir şifre alma veya kaydetme yeteneği için bir araçtır
- Tüm benzer uygulamalar gibi, bu uygulama da bu uygulama aracılığıyla erişmek için bir web sitesi olmayan programları desteklemez. Telefona indirilmesi gerekir.