-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İş Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Dostlar Unity ile 0'dan C# öğrenebileceğim dersleriniz var mı elinizde :) Kaliteli diksiyon ve güzel anlatıma sahip bildiğiniz dersler var ise atar mısınız ? Şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İş Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ciddi ciddi kimse mi böyle dersler almıyor :D :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
.Net Developer - İng Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar genç arkadaşım forumda ve internette dolu video serisi var ve hep aynı sorular soruluyor senin önce araştırmacı olman lazım önce bak bakalım forumlarda insanlar neler önermiş diye. Ayrıca herkesin algı kapasitesi farklıdır kimi şadi hocadan anlar gibi yasin hocadan anlar kimide o murat yücedağ adlı cocuktan anlar. Kalkıp sana x daha iyi demeleri senin x ten daha iyi öğreneceğin anlamına gelmez.
Sana tavsiyem
1- Önce dediğimi araştır youtubede ve googlede birde forumlarda ( soru sormadan önce forumda oku bu konuları )
2- c# öğreneceksen sırası c# console - c# winform - ado.net - webservis (webapi)
3- asp.net çaışırkende illaki temel seviyede html - css- boostrap teknolojileri ve javascript ( özellikle jquery kütüphanesini) öğrenmelisin.
4- birde veritabanı ve tsql veritabanı sorgularını öğrenmelisin.
Biliyorum bu yazdıklarım bir kucağından girip bir kulağından çıkacak çünkü bana "bildiğiniz önereceğiniz bir playlist yada video serisi varmı " diye soracaksın. Tavsiyem sorma zaten sana bariz örnekler verdim ve en mantıklı doğru sırayı yazdım .
Not: Bu arada konu yanlış yere açılmış...
iyi forumlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
.Net Developer - İng Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
YouTube de yasin ak video serisini sırası ile izleyip çalışmanı öneririm o zaman :)
iyi akşamlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcısı
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İngilizce bir sürü içerik var, hem ingilizceni geliştirirsin.. youtube bak.
https://wordpress.name.tr/ Wordpress Hakkında Herşey!