-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar yeni bir uygulama satın alacağım ve bunun için düzenleme yapılması gerekiyormuş. Daha sonra play store yüklenmesi gerekiyormuş. Bu işlem için ne kadar ücret talep ediyorsunuz lütfen fiyat veriniz. Uygun olan kişi ile çalışacağım
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
PM gönderilmiştir.
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
uygulamayı satın almaydıysanız code canyon linkini bana atarsanız ucuz fiyata temin edebilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba daha uygun temın etmek derken nasıl ve ne kadara oluyor ornegın 500 dolarlık bi uygulama ve lisanslımı
.Herseyin hayırlisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
.Net Developer - İng Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
[FİYAT VERMEK İÇİN YAZMIYORUM BU KONUYA FİYAT VERİLMEZ]
Ama eklemek istedim bu yorumu .....
bende bir ev yaptıracam ama müstakil mi apartman mı tek katlımı 10 katlımı olacak söylemiyorum münnecim olmalı inşaat mühendisleri yada mütahitler o yüzden bir fiyat alabilirmiyim ? Hiç projeyi görmesi yada hakkında bilgi almasına gerek yok direk fiyat versin. ( ya bu nasıl saçma bir konu ve sorudur ya ? :D )
Ama yinede bu konu açıldıysa gayet benim sorumda mantıklı gelecektir demekki.
Arkadaşım yazılımdan da , iş hayatından da bir şey anlamadığın kesin ama hiçim mantıklı düşünmüyorsun görüp bilmeden kim ne yapabilir ne kadar sürer komplike birsey mi basit birsey mi nereden bilsinler ?
Şimdi isteyen bana çemkirsin, isteyen egolu desin isteyen kendini beğenmiş desin ama o diyenler zaten bu konu sahibi gibi birşey bilmiyor demektir o yüzden takmayacağım
iyi forumlar