YDS, YÖKDİL, YDT ve TOEFL sınavlarına hazırlanan kişiler için geliştirilmiş bir İngilizce kelime ezberleme uygulamasıdır. İngilizce kelimeleri görseller yardımıyla kolayca ezberleyebilir, kelime haznenizi kısa sürede genişletebilirsiniz.

Wordlock içerisinde bulunan kelimeler sınavlarda sıklıkla çıkan kelimelerden seçilmiştir. Kelimeler listesi her gün güncellenerek içerisindeki kelime haznesi zenginleştirme çalışması devam etmektedir.

Wordlock ile her yerde kelime ezberleyebilir ve bu kelimeler ile kendinizi test edebilirsiniz.

İçerisinde bulunan kelimelerin yanı sıra kendi kelime listenizi oluşturabilir ve bu liste ile kelime ezberleme çalışması oluşturabilirsiniz.

Testlerde doğru cevapladığınız kelimeler öğrenilen kelimeler listesine kaydolarak öğrendiğiniz kelimeleri takip edebilirsiniz. Aynı şekilde yanlış yaptığınız kelimeleri de yanlış yapılanlar listesinden takip edebilirsiniz.

İstatistik bilgileri sayesinde kaç test çözdüğünüzü toplam kaç puan kazandığınızı doğru kelimeleriniz ve yanlış kelimelerinizi görebilirsiniz.

Haftalık puan sıralaması ile rakiplerinizin ne kadar çalıştığını takip edebilir ve haftanın birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne verilen madalyaları kazanmak için rakiplerini takip edebilirsin.

Bir çok yeni özellik ile Wordlock kelime ezberlemede arkadaşınız olmaya hazır.



Geri bildirimleriniz için wordlock@mefox.net mail adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.