-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Personeli
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
70, (%99)
Manus temasıyla alakası olmayan bir tema bu, daha baya uğraşmam gerekecek zaten anasayfada. Bazı kişilerde manus teması zannediyor ama öyle bir şey yok yani. Manus teması olsa da niye düzenleyeyim onu değil mi ? Yine de yorumunuz için teşekkürler.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Manus teması ile aynı mı ;) ben mybb kullanmam, mybb pek taraftarı değilim ama, her iki temaya baktım ;) alakası yok ;)
EmreKRMN genç yetenekli :) grafiği çok iyi. enteresan bir renk seçimi var ama, güzel. her iki tema arasında fark var. :) başarılar dilerim
1 kişi bu mesajı beğendi.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Personeli
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
70, (%99)
nokta adlı üyeden alıntı
Manus teması ile aynı mı ;) ben mybb kullanmam, mybb pek taraftarı değilim ama, her iki temaya baktım ;) alakası yok ;)
EmreKRMN genç yetenekli :) grafiği çok iyi. enteresan bir renk seçimi var ama, güzel. her iki tema arasında fark var. :) başarılar dilerim
Yorumunuz için teşekkür ederim, en sonunda manus tema ile ekmaster teması arasındaki farkı gören tek kişi diyebilirim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel bir çalışma olmuş. Tema kenarlarının oval olması daha iyi olacaktır. Ayrıca renklerin biraz sadeleşip biraz daha göz yormayan renkler seçilmesi daha iyi olacaktır.
Şarjı az giden LG G4 telefonundan gönderildi.
http://www.emrekarakaya.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam bence renkleri bir daha ayarlamanız gerekiyor. Birde mesela ben çok karmaşık siteleri sevmiyorum. İşime yarayacak ve sade olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Elinize sağlık. Yanlış anlaşılma olmasın ama bende manus temaya benzettim.