-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar seo eklentisini baya önce kurdum ve direk anlatılanları yaptım gayet oldu daha yeni gördüğüm bir şey sormak istiyorum
Ben eklentiyi kurduktan sonra ;
Konularda ;
xxx.com/konu-örnek-örnek-örnek (Başta konu ibaresi oluyor)
Forumlarda
xxx.com/forum-örnek-örnek-örnek (Başta forum ibaresi oluyor)
ve daha sonra fark ettim bu ayar değiştirebiliyor istediğini koyuyorsun veya kaldırıp direk konu başlığı da oluyor (seo için direk konu başlığı daha uygun olduğunu düşünüyorum siz ne dersiniz ? şimdi sitem binin üzerinde 3 aydır bu şekilde index almakta.. Şuan değiştirsem ne gibi sorunlar ile karşılaşırım neler meydana gelir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Hocam link çakışması olabiliyor o yüzden öyle bi uygulama var seo eklentisini kurarken zaten açıklıyor. Linkleri htacces ile yönlendirirseniz bi sıkıntı çıkmaz ama herhangi bi hatada index ve hit kaybı yaşanabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seo plugin eklentisi ile gelen ayarlar en iyi şekilde ayarlanmış biçimde dokunmanızı tavsiye etmem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Mybb seo eklentisini kurduktan sonra url'ler istediğim gibi değişti ancak konular 404'e düşüyor nasıl çözebiliriz bilgisi olan var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Hocam kurulum sırası ve sonrasında chmod izinlerini doğru ayarladığınıza eminmisiniz ? Aynı sorunla bende karşılaştım, izinlerde düzenleme yapıp baştan kurduğumda sorun çözülmüştü.