serdar01 adlı üyeden alıntı
Merhaba.
Benimde aklımda olan bir proje var. Aslında ücretli script yerine başlangıçta mybb veya smf düşünüyorum.
Mybb için araştırdım biraz ama sanırım eskisi kadar Türkçe destek sağlanmıyor. Sormak istediğim ise ücretli yardımların hak edişi neye göre belirleniyor?
Başlığı ve son mesajı görünce bu konuda bilgim olmadığından sormak istedim.
Escalous
Hocam dediğiniz gibi, MyBBde destek bitti sayılır. Bir probleminiz olsa danışacak insan zor bulunur. 5 yıl kadar bir süremi MyBB ile geçirdiğim için büyük bir bilgi birikimim var. 2 yıla kadar her konuda yardımcı oluyorum.
Tabi ki sizlere destek sağladığım için hizmet vermiyorum. Bunu ücretsiz de yaparım. Sonuçta çok bilgili olduğum bir alan ve yardım etsem ne kaybederim?
Ücretli hizmetin asıl bedeli: İnce İç SEO ayarları, tasarım ayarları(en çok tercih edilme sebebidir. Hayalinizdeki temayı anlatırsınız, ona göre düzenleme yaparız), ilgili eklentilerin vb. Kurulumu gibi tüm sitenin baştan sona ayarlanmasıdır.
Üstelik tarafımca yaptığım işlemlerde siteye yüklenen bu dosyaların hiçbiri MyBBdestek, mybbdepo , mybbturkce vb. kısımlardan indirilmemekte. Official MyBB sitesi olan MyBB.com sitesinden en temiz şekilde indirilmekte. dil dosyaları manuel olarak düzenliyoruz güvenlik adına.
Dilerseniz özel mesaj ile referansları, yaptığım projeleri gösterebilirim