-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
otomotiv
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
vala çok makbule geçer.
Ek Olarak: hocam butoplu resimdeki ürün güncellemeyi ismini sölesen bende bibaksam?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
otomotiv
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam tşkler denedimde oldu ama bitek kategoriler getirmedi mesela hangi kategoriyi eşya kategorisindeki ürünler getiren aşağı doğru benim size yolladigim resimde en üstde ürünler yazan yerin yanında o bölüm yok o ayrımıdır?
bir sorum daha olucak ben simdi bi temam var ama bu ücretli satılan ama internetde bi yerden ücretsiz olarak indirip kurdum ilerde bi sorun yasarmıyım bu konuda?
bir diğer sorunum ise şu türkçeye cevirdim Ürün İadelerim kısmında bulunan aşağıdaki ürün iade nedeni olan kısmın altındaki yerleri türkçeleştiremedim bi türlüde dosyalar içinde göremedim nerdedir sizce?
* Ürün İade Nedeni:
Dead On Arrival
Faulty, please supply details
Order Error
Other, please supply details
Received Wrong Item
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1-) modifikasyonun aslı benim gönderdiğimdir. belki o resimdekini modifikasyona ek olarak eklenmiştir.
2-) Bu tür temalarda sıkıntı yaşarsanız destek alamazsınız ve **************lara rastlama olasılığınız çok olur. " ağlayanın malı gülene fayda vermez misali "
3-) türkçe destek sitlerinden ilgili sürümün dil dosyalarınımı eklediniz yok sa?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
otomotiv
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bakalim araştırıyorum dediğiniz gibi sonradan ek olabilir.
temaya gelince yabancı siteden aldim biizm yerli opencart yapanlairn hiçbirinde mesela mobil görüntüsü yok o yüzden böle bişey yaptim şuan sorunsuz işimi görüyor inş teklemeyiz.
dil dosyalarini ekledim karakter sorunlari çıkdı bu seferde
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
nasıl eklemeler yaptınızda karakter sorunları çıktı ?