-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web sitesi tasarımı
-
-
Ad Soyad
D** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar opencart 1.5.6 versiyonunu kullanıyorum sipariş maili gelmiyor. Yardım edebilecek var mı?
Şimdiden teşekkürler
armoniy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mimarlık Adayı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
aynı sorun bendede var sipariş alınca email gelmiyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / K
-
Meslek
Seramik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba, sorununuz çözülmediyse mail sorununuza yardımcı olurum. Opencart temaları yapıyorum. Sorunsuz mail çözümü ve sorunsuz opencart temaları yapımı ve tema kurulumu için bana ya buradan ya da GSM &WhatsApp: 0 534 962 29 30 ya da skype: bilgictasarim adresinden ulaşınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web sitesi tasarımı
-
-
Ad Soyad
D** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tgunyakti kullanıcı açıklamalı yardımcı oldu teşekkür ederiz.
Yönetim panelinden sistem > mağazalar > düzenle > e-posta ayarlarını kontrol ettinizmi oradaki ayarlarınızı yapmadıysanız mail gelmez ve gitmez
E-Posta Protokol:SMTP Mail olacak
Posta Parametreleri:info@alanadi.com şeklinde yapabilirsin yanlı bu mail adresin aktif olması lazım bu mailden gönderiliyormuş gibi gösterecek çünkü
SMTP Host: mail.alanadın.com
SMTP Kullanıcı Adı:webmail@alanadınız.com bu mail adresininde açık olması gerekir
SMTP Parola: mail için verdiğiniz şifre
SMTP Port: 587
SMTP Zaman Aşımı: 5
Yeni Sipariş Uyarısı: Evet
Yeni Hesap Uyarısı:Evet
İlave E-Posta Adresleri: Aynı anda birkaç mail adresine bilgi gitmesini istiyorsan buraya yazabilirsin doldurmak sorunlu değil.
Bendeki ayarlar bunlar bu şekilde bir deneyin ben siteyi açalı 2 sene kadar oldu hatırladığım kadarıyla bu şekilde olacak smtp ayarları uymazsa hosting firmasıyla iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. Kolayt gelsin
1 kişi bu mesajı beğendi.