lostyazilim
tr.link

Opencart 2.x Belli Tutar Üzerinde Alışverişte Ücretsiz Kargo Eklentisi

13 Mesajlar 3.212 Okunma
acebozum
tr.link

Kiroglumarket Kiroglumarket Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 1681
  • Beğeniler 631 / 817
  • Ticaret 1, (%100)
eklentiyi ocmod olarak kurdupumdan kodlarını incelemedim. tekrardan kodlarını inceledikten sonra bu bir eklentiden ziyade var olan ücretsiz kargo eklentisine + modifikasyon uygulanmasını sağlıyor.

ingilizce döküman olarak buradan bakabiliriz. Dediğim gibi düzeltme olarak bu var olan ücretsiz kargo modulunun + modifikasyon edilmesidir.

Anladığım kadarıyla müşteriniz sepete ürün ekledikçe belirli tutaraltındaysa sepete ekleme notifikasyonuna ücretsiz kargo kısmından giirdiğimiz yazıgösterimini ve ülkeye göre kargo seçeneği sunmamızı sağlamaktadır. İngilizcesi iyi olan bir arkadaşvars daha sağlıklı bilgilendirirse bizi sevinirim

rosuaritma

elektronikssl
reklam

floodlarcom floodlarcom Redditör Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Floodtör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 408
  • Beğeniler 183 / 186
  • Ticaret 13, (%100)
opencarttaki ile bunun hiç bir farkı yok bölge seçimi bundada var opencartta gelen modüldede var. bu modülle o modülün bir farkı yok neden ısrar ediyorsun şimdi opc deki modülde bölge secimi var istediğin bir ülkeyi seçtiğinde o ülke üzerine belirli tutarlarda ücretsiz kargoyu aktif ediyorsun. verdiğin linki inceledim birebir aynı modül. şu olabilir bazı ülkelerde dağıtılan opc sürümlerinde bu modül yok ondan dolayı birisi eklenti yapmış olabilir ama dediğim gibi bizim kurduğumuz indirdiğimiz opc sürümlerinin hepsinde var.

Ek Olarak: opencart uzmanıysan faydalı olmak istiyorsan opc için şunları yap örneğin tek sayfa ödeme modülü, havale indirim modülü, sanal post modülü, off post mail order modülü, toplu ürün fiyat düzenleme, facebook twitter ile giriş modülü,tema türkçeleştirme, dil ekleme,para birimi ekleme vs... bu tür eklentiler üzerine ders ve öneri verirsen daha çok takipcin olur. insanlar opc de bunları arıyor. size tavsiyem budur.

Kiroglumarket Kiroglumarket Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 1681
  • Beğeniler 631 / 817
  • Ticaret 1, (%100)
ben burada uzmanım vs hiç bir laf etmedim, farkettiyseniz vermiş olduğum eklentideki hatalı olan kısmı düzeltmek için mesaj yazdım yani bunun bir eklenti olmadığını ve eklentiye modifikasyon - düzeltmeler yapan bir düzenleme oludğuna dair düzeltme yaptım. Diğer önerileriniz için kulağıma küpe ettim. Ben hiç bir zaman kimseyi küçümsemem . Tekrardan uyarınız ve ilginiz için teşekkürederiz.

rosuaritma

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al