Merhaba arkadaşlar tam test etme imkanım olmadı ama facebbok messener API ' sini kullanarak web sitenizden facebbok üzerinden size mesaj göndermeye yaramaktadır. Facebook sayfa bilgisini ve facebook apps idsini girerek işlem yapılmaktadır. TEst videosunda daha iyi olayı size anlatmaya çalışacağım.
Facebook Messenger en çok takılmak sitede ... Facebook üzerinde müşterileri ve ziyaretçileri ile sohbet etmelerini sağlar!
Facebook Messenger, müşteriler ve web sitesi ziyaretçilerinin ekibi ile doğrudan sohbet için kendi Facebook hesapları kullanabilirsiniz kullanma.


Müşterilerinizin kim Olduğunu öğrenin!

Facebook Messenger ile, müşterilerin müşterilerinizin kim daha iyi bir anlayış geliştirmek için olanak sağlayan ... kendi kişisel Facebook hesaplarından size ileti göndermek için izin ediyoruz!

Her zaman okunuyor Mesaj gönder

E-posta aksine, Facebook mesajları% 95'i açıldı ve alıcı tarafından okunan. Facebook Messenger App ile her zaman açıldı ve hep okumuş bir kanalda sizin müşterileri ve ziyaretçileri ulaşabilirsiniz. Bu takip pazarlama için harika!

Neden Facebook Messenger kullanmalıyım?

tek bir tıklama ile yükler!

Basit bir mesaj kişiselleştirme

Müşterileriniz hakkında daha fazla bilgi

Mesajlarınızı okuma müşteri sayısını artırmak

Şirketinizin Facebook sayfası daha sever ve fanlar alın
Opencart 2.x Facebook Messneger Message Modul Kurulumu


Sitemizden indirmiş olduğunuz arşiv dosyasındaki ocmod xml dosyasını masa üstüne çıkartıp, sitemizin admin bölümüne giriş yapalım, daha sonra eklentiler bölümünden eklenti kurulumuna giriş yapalım. Daha sonra gözat butonuna tıklayıp masa üstündeki ocmod zip dosyamızı seçip eklentinin kurulmasını bekleyelim. Kurulum bittikten sonra modifikasyonun aktif olması için yine admin*>eklentiler->modifikasyonlar kısmından yüklenen modifikasyonun solundaki checkbox kutusunu seçelim daha sonra üst kısmındaki yenile butonuna tıklayıp eklentiyi aktif ettikten sonra artık modullerden girip facebook message modulunu kurup gereken ayarları modulun düzenle butonuna girip sayfasından yapınız En son adım ise arkadaşlar göünüm sayfasına giriş yapıp eklentinin hangi sayfada görüntülenmesnini istiyorsak o bölümün düzenle butonuna tıklayalım Açılan sayfada en aşağıda modul ekle butonuna tıklayıp, facebook message modulunu seçelim konum pozisyon ve sıralama verdikten sonra kaydedelim işlem tamamdır.




Kaykan : e-ticaretdersleri