Herkese merhaba arkadaşlar bu sefer farklı bir modul kurulumu ile karşınızdayız. Başlık biraz akıl karıştırıcı gibi dursada hangi ismi verecğim konusunda biraz kararsızlığımdan oldu. Şimdi bir modul düşünelim, bu modulde ürünleri karşılaştırıp hangi ürünü seçersiniz diye oylama sorusu tarzında gösterimi olsa sizcede işimize yaraazmı , hem müşterinin görüşü daha hızlı alınmakta hemde hangi ürünlere rağbet fazla onun izlenini sağlamakta. Modul oldukça başarılı ve bir çok admin tarafından modul düzenleme sayfasında ayarları mevcut. Ayrıca responsive bir yapıya sahip olduğundan mobile ve tablet kullanıcıları içinde oldukça kullanışlı olacaktır.



Modul genel Özellikleri

Ürünlerin Hangi Kaynaktan çekilecğinin belirlenmesi sağlamak. Bu kısımda ister modullerden çektirebilir, ,istersenizde kategorilerden çektirebileceksiniz.

Resim yükseklik ve genişlik ayarlarını yine bu modul düzenleme sayfasından ayarlayabilirsiniz.

Detaylar kısmından da modulde ürünlerin hangi özelliklerinin görüntülenmesini istiyorsak örneğin, ürün adı aldığı oyu fiyatı gibi özelliklerinide burada aktif edebileceğiz

Renklendirmeler kısmından eklenen yazısal kısımlara css yordamıyla belirlediğimiz reknkler atayabiliriz.

Etiketler kısmından da bu kısım çoklu dil özelliği sayesinde yazısal olarak belirlenmiş alanlarda hangi dilde görüntülenecekse o dil ile yazıların girişleri buradan sağlayacağız.

Modul özellikleri oldukça zengin ve şık durmakta ee şimdi geldi bu modulun kurulumuna

Opencart 2.x Ürün Karşılaştır Oy Ver Modulu Kurulumu

Sitemizden indirmiş olduğunuz arşiv dosyasındaki ocmod .zip dosyasını masa üstüne çıkartıp, sitemizin admin bölümüne giriş yapalım, daha sonra eklentiler bölümünden eklenti kurulumuna giriş yapalım. Daha sonra gözat butonuna tıklayıp masa üstündeki ocmod zip dosyamızı seçip eklentinin kurulmasını bekleyelim. Kurulum bittikten sonra modifikasyonun aktif olması için yine admin->eklentiler->modifikasyonlar kısmından yüklenen modifikasyonun solundaki checkbox kutusunu seçelim daha sonra üst kısmındaki yenile butonuna tıklayıp eklentiyi aktif ettikten sonra artık modullerden girip vote modulunu kurup gereken ayarları modulun düzenle butonuna girip sayfasından kendimize göre ayarlayalım. Enson görünüm kısmından hangi bölümde görüntülenmesini istiyorsa o bölümü düzenleyelim modulumüzü ekleyip kaydedelim işlem tamamdır.

Kaynak : e-ticaretdersleri