-
Üyelik
20.02.2014
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
Konum
İstanbul Avrupa
-
Ad Soyad
E** K**
-
Mesajlar
313
-
Beğeniler
28 / 63
-
Ticaret
0, (%0)
Selamun Aleyküm Arkadaşlar!
Bir E-Ticaret sitesi kuracağım yakın bir zamanda Allah'ın izniyle. Fakat OpenCart için bir öneri bekliyorum sizden. Bu öneriyi alt yapı için istiyorum. Yani hosting almam yeterli midir? Veya VDS mi almam gerek yoksa Sunucu mu? Gibi gibi... SSL Kesinlikle alacağım. Alan ne kadar olmalı? Trafik ne kadar olmalı? (Yeni başlayacağım fakat, google reklamı yapmayı düşünüyorum. Kısa vadeli bir trafik önermenizi istiyorum. Fakat siteye bol bol upload yapacağım. Ürün girişi, fotoğraf vs...) Bu özelliklerin tavsiyesinin yanında bana firma önerisinde de bulunabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
-
Üyelik
20.02.2014
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
Konum
İstanbul Avrupa
-
Ad Soyad
E** K**
-
Mesajlar
313
-
Beğeniler
28 / 63
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Opencart alt yapısı için o kadar teferruata gerek yok. Güzel sağlam bir Linux Host ile Opencart' ta istediğiniz işleri yapabilirsiniz. Opencart sistemi Linux da çalışır. Host alırken hostunuzun Linux olmasına kesinlikle dikkat edin. Windows host paketi alırsanız Opencart çalışmıyacaktır. Trafik için şu an için bir şey diyemem. Olmazsa ilk başta düşük bir paket alın.. İleride trafiğiniz yükseldiğinde ya da siteye çok resim ürün girildiğinde paket aşımı olacaktır o zaman hostİng şirketinize yazarsınız farkınız ödeyerek bir üst pakete geçersiniz. Aslında ben sitelerimde (bazı sitelerimde) sınırsız paket kullanıyorum fiyat olarak hem uygun hemde trafik aşımı gibi sorunlarım olmuyor. Karar sizin. Size sağlam ve hiç sorun yaşamadığım ciddi bir host şirketi tavsiye edebilirim Turkishost. Siteye buradan gidebilirsiniz ... Paketleri incelemek içinde buradan ulaşabilirsiniz. Sınırsız paket düşünürseniz onları incelemek için de buradan gidebilirsiniz. Yeni açacağınız siteniz de başarılar dilerim.
Çok teşekkür vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı. Kısa bir zaman diliminde Allah'ın izniyle başlayacağım. Firma kafama çok yattı. Onlarla birlikte çalışmayı düşünüyorum şimdilik.