Herkese merhabalar,

Öncelikle bu ilanı açma sebebim, hani hangi sektöre girmeliyim diye açılan konularda haber sitesi aç 1-2 yıla ay da en az adsense'den 4.000-5.000 TL kazanırsın diyen üstadlarımıza.

Özet : Ben adsense'den günde 50 TL ay da 1.500 TL bana kazandırabilene üstünü veriyorum. Yani dediğiniz 5.000 TL nin 1.500'ü benim kalan 3.500'ü sizin. İsterseniz 10.000 TL kazandırın ben yine 1.500 TL istiyorum, bu seferde 8.500 TL sizin. Dileyene noterden sözleşme yaparım.

Sitem :ÖM

Da : 30 Pa : 46 gibi çok iyi değerlere sahip.

Alexa TR 3K ile 6K arasında geziyor. Alexa Global 200 K

% 100 aktif her gün mutlaka siteye yazı giriliyor.

Ayrıca; aklınıza gelen tüm sosyal medyalarda, hatta aklınıza gelmeyen de sosyal medyalarda her yazısı fenomen hesaplarca paylaşılıyor. Örneğin Twitter'de aylık 5 Milyon, 1 Milyon görüntülemeli 7-8 tane hesabım var. Tumblr'da DA-Pa değerleri 35 ile 53 arasında üst düzey blog'larım var. Pinterest'te 5 K takipçili aylık 80.000 görüntülemeli hesaplarım var. Facebook'ta 6K 7K sayfalarım var. Bu hesap ve sayfalarımın tamamı asla deck panel gibi oluşumlara girmemiş, en az 3-4-5-9 yaşında hesaplardır ve hepsi bire bir kendi şahsi hesabımdır. Bunu neden yazdın siteye ortak olacak arkadaş tek başına yine bir şey yapmayacak, ben sosyal medya olarak zaten üst düzeyde destekleyeceğim. Köşe yazarlarım ve ben yazmaya devam edeceğiz. Site 1.300 tane yazı var. Her gün de girmeye devam ediyorum.

İstediğin ne diyenlere cevabım : Bilmiyorum
Çünkü adsense'den sitenin geliri yok, ne eksik ise onu gidermeniz ve beraber kazanmak.

Önemli : Ancak bunlar ile ilgili en önemli not, illegal olan hiç bir oluşum ASLA tarfımca desteklenmez ve sözleşme anında fesh edilir.
Örnek; hit programı ile sistemi kandırarak veya benim bilmediğim başka hileli yollar ile, mesela kankalarına adsense'ye sahte tıklar ile para kazanma gibi gibi oluşumları asla düşünmedim ve düşünmem, öyle olsa benim de kankalarım var zaten tek başıma kazanırdım. Gelecek kişi sadece anahtar kelimeli yazımı yazar, ücret ile sitemizden reklamı mı çıkar, soyyal medya yetmiyor onu mu arttırır, ne yapacağını tabii ki bilmiyorum, bilmediğim için de sanırım adsense geliri elde edemiyorum.

Son bir durum daha yazayım, yoksa kimse konuyu uzun diye okumayacak :)

Sitemden bazı aylar 100 TL bazı aylar 1.000 TL lik tanıtım yazısı satıyorum, bu konuda ortaklık düşünmedim, ama tabii ki tekliflere açığım. Çünkü, sitenin tüm masrafı zaten tarafımca yapılıyor, bu yüzden tanıtım yazısı hakkı benimdir. Buna yarı yarıya ortak olmak isterim, beraber daha da çok satarız diyen olursa teklifim şu : Sitemin benim gözümdeki değeri 3.000 doardır. 1.500 doları sitenin yarısını satın alarak verecek olan kişi ile her geliri yarı yarıya ortaklık haline dönüştürebiliriz. Hatta güzel teklif gelir ise ajans bile açarız İstanbul'dayım. Ya da örnek ben tanıtım yazısını 50 TL'ye satıyorum, ortağıma 40 TL sayarım o istersen bir yazıyı 100 TL ye satıp her yazıdan 60 TL kazanabilir. Yani teklifim son derece kazançlıdır. (İşi bilene) Ben bilmediğim için beceremiyorum. 30 yıllık muhasebeciyim tek bildiğim bu ve sosyal medyam kuvvetli. Bir de güzel makale yazarım, ama yazmak istemiyorum.

Okuyan herkese teşekkürler.

Satın alamam, ortakta olamam, ama önerim var diyen kardeşlerime de şimdiden teşekkürler.