Merhabalar,
Yaklaşık 10 yıldır müzik prodüksiyonu ve djlik ile uğraşmaktayım hala daha tecrübelerimi geliştirmeye devam ediyorum.Şuanda da üniversite öğrencisiyim aynı zamanda bir gece kulübünde müzik direktörlüğü yapıyorum.

Elektronikmüzik hakkında bilgi birikimime ve çevreme güvendiğim için bu sektörde öncü olabilecek bir internet sitesi kurmaya karar verdim.Elektronik müziğin dünyada çok geniş bir kitleye sahip olduğunu söyleyebilirim.Şu dönemde her müzik elektronik ortamda hazırlanıyor.Türkiye'de de durum aynı fakat bir çok eksiklik var.Bunları düzeltmek için neler yapılabilir diye düşünerek çözüm üretmeye yönelik düşündüm ve aklıma bir çok güzel fikir geldi.Ben güzel portala sahip bir forum sitesi olmasını istiyorum.Yinede fikirlerinizi belirtin
İlk aşamada yapmak istediklerim

  • Her tarzdan müziğin ücretsiz indirebilmesini sağlamak için konular açmak istiyorum.

  • Kategorilerine göre şarkıları derleyip haftalık olarak albüm tarzında paylaşmak istiyorum.

  • Piyasadaki ünlü veya yetenekli djlerle röportajlar,görüşmeler ayarlamak istiyorum.

  • Ödüllü yarışmalar düzenlemek istiyorum.(organizasyonun kalitesine göre giderler sponsorlar tarafından karşılanır.)

  • Türkiye'de gerçekleştirilecek olan organizasyonları sitede duyurmak istiyorum.(İlerleyen zamanlarda ücretli şekilde reklam da yapılabilir.)

  • Siteye ait bir Youtube & Twitch kanalı açıp müzik paylaşımlarına bu platformlardan da devam etmek istiyorum.

  • Haftalık olarak djlerden sadece siteme özel dj setler kayıt etmelerini isteyeceğim.

  • Yabancı kaynakları Türkçeleştirerek sitede paylaşacağım.(Bu konuda çok büyük eksiklik var.Türkçe kaynak çok az.)

  • Kendi organizasyonlarımı sitemin adı altında yapacağım (3 yıldır çeşitli organizasyonlarda bulundum,geçen yıl kendi konser organizasyonlarımı yapmaya başladım.İşin nasıl ilerlediğini biliyorum)



Elimde marka olabileceğine inandığım domain var.

Bu liste aslında çok uzun fakat hepsini yazmak istemiyorum. Müzik sektörü konusunda bilgim var fakat internet sektörü konusunda bilgi sahibi değilim. Lisedeyken mybb ile oynadığım oyunun bir forum sitesini kurup 4-5 ay gibi süre onu işletmiştim.Bunun dışında başka bir olay olmadı. Webmasterlik konusunda kendine güvenen seo hakkında yardımcı olabilecek ve sitenin gelirlerine ortak olacak kişiler arıyorum. Görüşmek isterseniz pm ile mail adresimi isteyebilirsiniz.
Fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum