Merhaba arkadaşlar kafamda bir plan bulunmakta. Daha doğrusu bir domaini değerlendirmek için almıştım. Lakin bu süreçte neden bunu kullanmayayım derken aklıma bir fikir geldi. Kapitalist düzenin oyunlarını neden bizde kullanmayalım ki? Malum son zamanlar eve sipariş ve online market işlemleri arttı. Tabi doğal olarak internet alışveriş oranları da artış gösterdi. Peki bu site ve sitelerin kampanya, indirim ve fırsatlarını takip eden bir web sitesi olsaydı? İnsanlar o web site üzerinden bunların detaylarına farkların direkt ulaşsaydı dedim. Böylece kullanıcı dostu olabilir ve zamanla ilgili firmaların ulusal ya da yerel fark etmeksizin reklamını çekebiliriz diye düşündüm.

İşi daha da genişletmek adına domaini ve projeyi de satabiliriz. Domainim aslında tam eve hizmet veren bir domain. Lakin şu an yaşı olmadığı için doğal olarak değeri olmuyor. Tercihen İngilizce bilen ve yardımlaşmayı kabul gören arkadaşları özele bekliyorum. Unutulmamalı sonuçta bu iş hobi işi.. En azından benim için öyle aradığım kişide öyle olmalı..