lostyazilim
tr.link

Değeri 50 milyon Dolar olan bir şans oyunu scripti

14 Mesajlar 2.283 Okunma
lstbozum
tr.link

MehmetMasa MehmetMasa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1946
  • Beğeniler 552 / 554
  • Ticaret 40, (%100)
Elinizde demo, kazanç sağlanacak kitle, ne kadar zamanda kazanç sağlanacak, nasıl bir yol izlenecek gibi rapor olmadan hiç kimse size yardım etmez.
" 50 milyon dolar değerindeki bir projeden bahsediyorum " diyorsunuz bunun değerini ne biçKiyor? Hiç kimsenin yazılımı yapmaması mı?
Kusura bakmayında bir yazılımı çıkartmaktan daha çok yönetilmesi önemli size yatırım yapacak adam soracak en fazla ne kadar bütçeli proje yönettin diye?
Yazılımcıya yaptıracak paranız yoksa kendinizi geliştirip demoyu ve detaylı rapor çıkartmalısınız yoksa hayalden ibaret bir projeniz olur.

wmaraci
reklam

runnerorhann runnerorhann WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Ankanew adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar konuyu baltalamanıza gerek yok Adamın Güzel bir projesi var yardım edebilecek kafasına yatan varsa yardım etsin ortak olsun eğer arkadaşın dediği gibi benzersiz bir proje ise 50 m az bile tabi zamanla hemen kötülemeyin böyle projeleri
Yorumları okuyorum çoğu alaycı yorumlar
Sonrada bizde niye proje çıkmıyor diyorsunuz.
Sadece bu konuyla ilgili değil hangi proje hangi girişim konusuna girdiysem hep aynı yorumlar yeter da destek olmuyorsanız köstekte olmayın kimsenin hevesini kaçırmayın

Desteğin için teşekkür ederim ama malesef bizim ülkemizde bu tür olaylara çok rastlanıyor. Dediğim gibi ben bu ili yapabilecek dürüst insanlar arıyorum. Umarım karşılaşırım.

runnerorhann runnerorhann WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Ankanew adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar konuyu baltalamanıza gerek yok Adamın Güzel bir projesi var yardım edebilecek kafasına yatan varsa yardım etsin ortak olsun eğer arkadaşın dediği gibi benzersiz bir proje ise 50 m az bile tabi zamanla hemen kötülemeyin böyle projeleri
Yorumları okuyorum çoğu alaycı yorumlar
Sonrada bizde niye proje çıkmıyor diyorsunuz.
Sadece bu konuyla ilgili değil hangi proje hangi girişim konusuna girdiysem hep aynı yorumlar yeter da destek olmuyorsanız köstekte olmayın kimsenin hevesini kaçırmayın

mehmetmasa adlı üyeden alıntı

Elinizde demo, kazanç sağlanacak kitle, ne kadar zamanda kazanç sağlanacak, nasıl bir yol izlenecek gibi rapor olmadan hiç kimse size yardım etmez.
" 50 milyon dolar değerindeki bir projeden bahsediyorum " diyorsunuz bunun değerini ne biçKiyor? Hiç kimsenin yazılımı yapmaması mı?
Kusura bakmayında bir yazılımı çıkartmaktan daha çok yönetilmesi önemli size yatırım yapacak adam soracak en fazla ne kadar bütçeli proje yönettin diye?
Yazılımcıya yaptıracak paranız yoksa kendinizi geliştirip demoyu ve detaylı rapor çıkartmalısınız yoksa hayalden ibaret bir projeniz olur.

Çok güzel bir konuta değinmişsin ve haklısında. Bu konuda güven çok önemli zaten o yüzden de bende yüzyüze görüşmek istiyorum ya. Sunum olarak detaylı aylık yıllık 10 yıllık tahmini gelir herşey sunumda birebir var. Tabi bunuda herkeze gösteremem. İngilizcem olsa yurtdışına pazarlardım ama yok. Yanlış anlamayında bizim ülkemizde DAYIn yoksa seni biyerine takanda yok. Yüzyüze görüşeceğim yaxılımcı yada gibans destek sağlıyıcı arkadaşa aktarıcam herşeyi. Arkadaşlar bu proje baya ses getirecek bir proje lütfen duyarlı olalım.

KeremYknd KeremYknd Global Warming Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 95 / 114
  • Ticaret 0, (%0)
mmnyldrm ben yazmam,yazdırırım demek istedim.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al