lostyazilim
tr.link

Dmoz gibi weblist projem var

4 Mesajlar 747 Okunma
lstbozum
tr.link

furkan021 furkan021 Zambak Ajans Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 136 / 138
  • Ticaret 11, (%100)
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır üzerinde düşünüyorum fakat fikrime saygı duymayıp projemi çalacaklarına kesin inandığım için kimseye söylemiyorum. Tüm dünyada ilgi görecek bir proje düşünüyorum. Fakat bunun için yazılım tarafından desteğe ihtiyacım var. Yorumlarınızı bekliyorum.

TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
wmaraci
reklam

aries aries WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek işçi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 150 / 384
  • Ticaret 1, (%100)
Selamlar furkan021 hocam tesadüfe bakın, ben de aşağıdaki postu açtıktan sonra sizin konunuza denk geldim. Nacizane fikrim, siz projenizi hayat geçirseniz bile bunu kopyalayacaklar veya benzerini yapacaklar, isteseniz de istemeseniz de... hele ki web ortamında bu çok daha kolay.

Önemli olan projeniz için iyi bir araştırma ve hazırlık safhasından sonra sağlam bir şekilde piyasaya girebilmek. İlk olduktan sonra kopyaların bir hükmü kalmaz diye düşünüyorum.

Benim size tavsiyem kendinize sağlam bir ortak/yazılımcı/yol arkadaşı/yatırımcı ne derseniz artık bularak bir başlangıç yapın, sonra çok geç olabilir. Bir sabah bakmışsınız sizin çalarlar diye kimselere söyleyemediğiniz projenizi başka birileri hayata geçirmiş bile.... Başarılar diliyorum...

https://wmaraci.com/forum/beyin-firtinasi/projeleri-fikirleri-hayata-gecirebilmek-icin-yapmaliyiz-570080.html
furkan021

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 136 / 138
  • Ticaret 11, (%100)

aries adlı üyeden alıntı

Selamlar furkan021 hocam tesadüfe bakın, ben de aşağıdaki postu açtıktan sonra sizin konunuza denk geldim. Nacizane fikrim, siz projenizi hayat geçirseniz bile bunu kopyalayacaklar veya benzerini yapacaklar, isteseniz de istemeseniz de... hele ki web ortamında bu çok daha kolay.

Önemli olan projeniz için iyi bir araştırma ve hazırlık safhasından sonra sağlam bir şekilde piyasaya girebilmek. İlk olduktan sonra kopyaların bir hükmü kalmaz diye düşünüyorum.

Benim size tavsiyem kendinize sağlam bir ortak/yazılımcı/yol arkadaşı/yatırımcı ne derseniz artık bularak bir başlangıç yapın, sonra çok geç olabilir. Bir sabah bakmışsınız sizin çalarlar diye kimselere söyleyemediğiniz projenizi başka birileri hayata geçirmiş bile.... Başarılar diliyorum...

https://wmaraci.com/forum/beyin-firtinasi/projeleri-fikirleri-hayata-gecirebilmek-icin-yapmaliyiz-570080.html

Çok doğru söylüyorsunuz ancak benim şöyle bir farkım var isim konusunda gerçekten super bir isim alip kenara koymayi düşünüyorum piyasada alan olmamis. Zaten isimde bir proje icin cok onemlidir diye düşünüyorum

TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ

• Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 136 / 138
  • Ticaret 11, (%100)
Bu arada siteyi actim bakmak isterseniz cok oldu acali ama :) wesika.com

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al