-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dünyada eşi benzeri olmayan bir buluşa sahibim.Türk patent enstitüsünden onayı verildi.Sadece yurtdışından onay raporu gelmesi için incelemeye gidecek.Bununla ilgili tüm araştırmaları yaptım henüz böyle bir patent alınmamıştır. Patentim otomotiv sektörü ile alakalıdır. Kafanızda ne kadar kazanabileceğiniz canlanmıştır. Sadece türkiye de değil avrupadada bu patenti almak istiyorum.İstersen projeme ortaklık verebilirim veya projeme ortak olmak isteyen olursa mail yoluyla tarifnameyı ve şekilleri gönderebilirim. Kafanızda daha detaylı birşey oluşması adına sağlıcakla kalın
yms
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Asgâri miktar nedir hocam?
@Bean Love getLove()
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
avrupa patentıde almak ıstıyorum cunku proje cok mantıklı tum sektore hakım olmak gerekır o yuzden 25 bın gerekıyor turkıyeden onay cıktı zaten yurtdısında ınceleme basvurusu yaparsak 2 aya turkıyeden patent verılecek tamamen bızde olacak hakları eger ıstersek avrupa patentınede en gec 1 yıl ıcersınde basvurmalıyız yoksa hakkımız ölecek tek avrupa patent basvurusuyla 33 ulke kapsamında oluyor bıde turkıye var 34 ulkeden kazanc saglayacagız
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
..
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-