Merhaba Sevgili Dostlar
İnternet Dünyasında bir topluluk oluşturmak niyetindeyiz, bu topluluğun amacı topluluk üyelerinin birbirlerini desteklemesidir.
Bu projeyi anadolu da imeci usulü denilen sisteme benzetebilirsiniz bugün ben sana yardım edeceğim yarın sen bana ama bu sistem çok daha büyük ve organize şekilde hareket edebileceğimiz bir sistem olacak.

Basit bir örnek ile anlatmak gerekirse şunu düşünün bir site projeniz var bu proje örneğin dosya paylaşım sitesi yapmak olsun biraz iddaalı olacak ama turbobit tarzı yada 4/1 kapasitede olsun şuanda bu forumda bu tarz bir site açıp sadece bu noktaya getirmesi bile 1-2 yıl gibi bir süre sürecektir oda zor harcamanız gereken emeği düşünün ama birde olaya şöyle bakın wmaracındaki çoğu kişinin bu projeyi desteklediğini düşünün buradaki üyelerin gidip kendi sitesinde paylaştığı dosyaları bu arkadaşın sitesine yükleyip kendi sitelerinde paylaştığını düşünün. işte bizim amaçladığımız şeyde bu ama bunu daha organize bir şekilde yapmak böyle bir toplulukta yer almanın size avantajlarını düşünün burada win to win gibi bir olay olacak ama bu tabiki öyle hemen olacak birşey değil zaman ve emek gerekecek ama çok daha kolay bir şekilde ilerleyeceğiz.

Bu topluluk fikrini 10 kişilik bir grupla başlatacağız ve kademe kademe sistemi oturtarak ilerleteceğiz. bu sadece fikrin kaba hali bu 10 kişilik grup öncelikle bu fikri geliştireceğiz fikir olarak sonra icraata başlayacağız.

NOT: Bu Projeye katılan ilk 10 üye kurucu üyeler sıfatıyla kendimize farklı birkaç avantajlar sağlayacağız.

ilgilenen daha detaylı bilgi almak ve soru sormak isteyen arkadaşlar
yenibirtopluluk@protonmail.com mail adresinden iletişime geçebilirler. DM yada yorum yazarak geri dönüş beklemeyin mail yolu ile iletişime geçerseniz sevinirim.