Selamlar,
Aklımda şöyle bir fikir var ve bu fikri bir ekip kurarak gerçekleştirmek istiyorum. Çeşitli alanlarda wordpress temaları üretip satışını yapacak bir ekip ve platform gibi. Sadece kendi yazdığımız ve tasarladığımız projeleri gerçekleştirip satışa sunup uygun fiyattan wordpress tema + arayüz kodlaması + arayüz tasarımı gibi hizmetler vermek...
Kendimden bahsedeyim,
Adım Berkay, 19 yaşındayım Yaklaşık 5 sene kadar Grafik tasarım ile uğraştım ve artık sıkıldığım için yapmıyorum diyebilirim(çok nadir) Uzun yıllardır forum işleriyle uğraşıyorum ve son 2 senedir web tasarım arayüz kodlaması html/css yazmaktayım. Aynı zamanda bir şirkette staj yapıyorum.
Ekip için gerekli kişi ve görev,
Bir tane arayüz tasarımcısı olsa yeterlidir, iki kişi yapılabilir. Fikrim tamamen özgün tasarımlar ile insanlara hizmet vermektir. Arayüz kodlaması(responsive), Wordpress entegresi vs. ben yaparım veya ben sadece arayüz yaparım Entegre için bir başkası daha olabilir.
Peki ekibe girenler ne kazanacak ?
Öncelikle 3-5 adet güzel özgün profesyonel kaliteli temalar çıkaracağız, daha sonra güzel bir ekip adı ile domain alıp kendi sitemizi kuracağız ve sitemiz üzerinden demo linkler vererek belli platformlarda satış konusu açacağız ve gelen satışları paylaşacağız. Masraflarıda aynı şekilde satıştan karşılayacağız. Aynı zamanda yapılan işleri themeforest gibi yerlere de koyabiliriz.
Fikrimi beğenen ve onaylayan bu işi yapmak isteyenler özel mesaj atarsa sevinirim, saçma bulup veya defalarca yapılmaya çalıştı ama anlaşma olmadı ortalık bozuldu kimse yapamadı diyenlere de teşekkür ederim, inşallah farklı güzel bir proje olur ve gerçekten kaliteli hizmet verebiliriz diye umuyorum, saygılar :)