[B][/B]Merhabalar, öncelikle site adresini pm yolu ile iletiyorum, satış yaptıgımız kategori teknoloji,cep telefonu aksesuarları,cep telefonu bileşenleri vs. elektronik kategorisinde satış yapmaktayız. E-ticaret sitemize, gerçekten ortak ekip arkadaşları aramaktayız. Bizi yarı yolda bırakmayacak bir nevi aile ortamı kuracağımız birbirimizi yakından tanıyacağımız ekip arkadaşları aramaktayız. Seo ile arası iyi olan veya grafik tasarımdan anlayan veya sosyal medya uzmanlığı olan dijital pazarlama ile arası iyi olan ekip arkadaşları aranmaktayız. Kazancı ise sabit tutmamakla birlikte resmi bir şirket kuruluş olduğumuz için gerçekten çalışacagımıza inandıgımız ekip arkadaşlarımız ile hem satılan üründen kazanç vermeyi düşünüyorum haricindede bir hisse vermeyi düşünüyorum. İthalat ihracatını kendimiz yaptığımız veya bayi olarak anlaştıgımız firmalar ile çalışıyoruz herhangi bir talebimiz yoktur ürünü biz alıyoruz biz kargoluyoruz faturasını biz kesmekteyiz. Ekip arkadaşları sadece seo,pazarlama ve grafik tasarım işi ile ilgileneceklerdir

Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler. iyi forumlar :)

Özelden pm yolu ile mesaj atarsanız iletişim numaramı verebilirim.