Herkese merhaba,
Uzun zamandır üzerine düştüğüm bir projem var, bu projeye ilk girişim sağladığımda 3 kişi olarak girmiştik. Fakat tabiri caizse boş kişiler tarafından sadece vakit kaybedip oyalandık. Bu sayede benim daha çok düşünümeye fırsatım oldu, her neyse,

Envato tarzında bir sistem kurup satışlar yapacağız, envato gibi belirli bir ücret almayacağız, yani 50TL'nin %20si benim gibi değil, direk kendi ürünlerimizi satışa sunacağız fakat kategorilerimiz bol ve zengin olucak.

3D & Ses & Logo - Afiş & Tema & After Effects Dosyaları & Program Kodlamaları
gibi kategorilerde yer alacağız, After Effects'ten kastım özel video düzenlemeleri gibi, bunlar demolar ile daha iyi şekilde ortaya çıkacaktır. Bu kategorilere yüzlerce ürünümüzü ekleyip siteyi piyasaya süreceğiz ve burası bir e-ticaret sitesi şeklinde çalışmaya başlayacaktır. Bunun yanı sıra özel işleride üstleneceğiz. Mesela buna bir oyun kodlaması dahil olabilir. Bu konudada ben modellemeyi üstlenirim. En basitinden wordpress temaları, animasyonlar, logolar şu an piyasanın sürekli ihtiyaç duyduğu şeylerdir.

Ben kendim yönetimi, 3D, Logo-Afiş After Effects işlerini üstleniyorum ve ayriyettende kodlamanın %50'sini üstleniyorum.

Not Olarak belirtmeliyim ki, piyasada kötü niyetli kişiler ile iş yapmamak ve herkesin sırtını yaslayıp rahatça çalışabilmesi için SÖZLEŞME yapılacaktır. Her şey oturup konuşulup en uygun şekilde hazırlanan bu sözleşmede, herkesin en rahat edeceği ve işlerimizi aksatıp projeyi mahvedicek insanları uzak tutmayı amaçlayacağız.

Yukarıda saydığım kategorilerde "benim yaparım" dediklerim haricinde iş bilir kişiler, ve ben ciddi adamım, sözleşmeyede, herşeyede varım diyebilecek, benim gibi fedekar insanlar P.M atarsa güzel işlere imza atabileceğimizi düşünüyorum.