lostyazilim
tr.link

Farklı Projemde "Kalemine Güvenen" Takım Arkadaşı Arıyorum

2 Mesajlar 464 Okunma
acebozum
tr.link

MertTpz MertTpz merttopuz.com Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 215
  • Beğeniler 94 / 93
  • Ticaret 23, (%100)
Merhabalar herkese..
Öncelikle projem hakkında sizlere detaylıca bilgi vermek isterdim fakat anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum ki öyle ortalıkta söylenebilecek şeyler değildir bunlar. Proje kapsamında elimde alan adı ve hostum mevcut. Bir arkadaşımla birlikte çıktığımız bu yolda iş yoğunluğumuz sebebi ile tam konsantre olarak ilerleyememekteyiz. Bu sebeple yazısına güvenen ve gelecekte maddi anlamda geri dönüşlerin olma olasılığının yüksek olduğu bu sistemde bana destek verebilecek birine ihtiyacım var.

Zaman konusunda sıkıntım olmasına rağmen kendimde bu projeye bizzat destek verip işin tasarım ve alt yapı oluşturma sürecinde bulunacağım. Bununla birlikte makale girişlerini de yapacağım fakat ciddi bir arşive ihtiyacımız olduğu için tek başıma altından kalkabileceğim bir iş değil gibi duruyor.

Tekrar belirtmekte fayda var ki "kalemine güvenen" kişilerle görüşmek ve çalışmak istiyorum. Bu sebeple sadece bilgi almak için gelenlerle bilgi paylaşamayacağım maalesef...

Herkese teşekkürler,
Geri dönüşlerinizi buradan veya özel mesaj ile bekliyorum.

Saygılarımla,
Mert Topuz

elektronikssl
webimgo

bihakfarkas bihakfarkas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafik-Tasarımcı,Yazar çizer.
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Ü**
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
sedatustunova.com bi ziyaret et hocam örnek ref makalem var sitede zaten. Kafana yatarsa projeyi pm ile yollarsın.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al