Merhaba, 2012 yılından beri internette bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Yaklaşık 7 yıl yapıyor. Zaten 21 yaşında olduğum için 14 yaşımdaki ilk denemelerimde başarılı olamadım ama çok şey öğrendiğimi düşünüyorum :D

Aklınızda bir proje mi var?
İlgilendiğiniz şey wordpress,blogger,sosyal medya vs. olabilir. Önemli olan birlikte hareket etmemiz. Şimdiye kadar başlayıp da yarım bıraktığım ne varsa tek başıma ve motivasyonsuz olduğum için bıraktım. Bana mesaj atın,günün istediğiniz herhangi bir zamanında mesaj atabilirsiniz,arayabilirsiniz. Ortaklıktan ziyade arkadaş olmalıyız.
Aklınızda hiçbir fikir yok ama bir şeyler yapmak,para kazanmak istiyorsunuz?
O da olur. Benim aklımda o kadar çok şey var ki anlatamam. Ama sadece 2 elim 2 gözüm olduğu için sınırlı sayıda fikrimi gerçekleştirebiliyorum.

Sizden para istemiyorum,size bir şey pazarlamıyorum,size bir şeyin garantisini vermiyorum. Diyorum ki gelin beraber deneyelim,olmassa canımız sağolsun.

Dipnot: Forumun bu kısmında takılan hiç kimse bir şeyin ustası değildir gözümde. Usta olan kişi ortak değil,çalışan arar. O yüzden amacım sürekli öğrenim/içerik oluşturma grubu oluşturmak diyebiliriz.

Iletişim: PM veya 553 878 51 98 whatsappp