Merhaba arkadaşlar.

Sadece ilkokul 1. kademesinde kullanılmak üzere video ve görsellerden oluşan bir web sitesi yapmak istiyorum. Hali hazırda bu şekilde siteler var, (Morpakampüs gibi) ancak hem bu siteler ücretli hem de Flash tabanlı olduğu için tabletlerde çalışmadığı gibi müfredata pek uygun olmayan kısımları var. Bir öğretmen olarak bunların farkındayım.

Bana sadece kodlama ve siteyi geliştirebilecek biri gerekiyor. Geri kalan tüm işleri (videolar, HTML5 oyunlar, animasyonlar, dökümanlar, çizimler v.b.) ben halledebilirim. Kaldı ki tasarıma zaten başladım. Genel olarak maddi bütçem var. Host, isim (GoDaddy'den konu ile alakalı oldukça iyi bir fiyat aldım) ve html5 animasyon+video programlarından da lisans indirimlerim mevcut.

Uzun soluklu bir proje olmasını istiyorum. Önceliğim 1. sınıflar. Daha sonra 2. ve 3. sınıfları eklemek istiyorum. Müfredat değişikliklerinden zaten işim gereği haberdar olduğum için düzenlemeleri yapmak benim için zor değil.

Responsive tasarım yapabilecek, Jquery'ye hakim, site optimizasyonundan anlayan ve benimle çalışmak isteyen arkadaşlar mesaj yolu ile iletişim kurarlarsa sevinirim.

Saygılar.