yaklaşık 15 web sitesi barındırıyorum ve biryandanda yazılım işlerime devam ediyorum oyun ve sosyal medya hesaplarının alım satımı üzerine bir ilan sitesi oluşturdum şuan kenarda bekliyor...
Ortak olan kişi ister tek başına istersede bir ekip oluşturarak işi alıcak site yönetimi tamamen onun elinde olucak siteyi ne kadar büyütürse kazancı okadar artacak host-domain-ssl tarafımca alındı ortak olan kişi siteyi istediği yöntemle büyütecek adsense ve öne çıkartma dediğimiz olaydan gelen kazanca %70 oranında ortak olucak kalan %30 yeni projelerde kullanılacak ve ortak olan kişi yeni projelerede ortak olmak isterse ek gelir elde etmeye devam edecek.
Ben internet ortamında proje yaratmayı ve desteklemeyi seven biriyim yeni projeleriniz varsa seve seve destek olabilirim.İlla bu projeye bağlı kalmak zorunda değilsiniz fikrinizi söyleyin tasarım yazılım ve gerekli tüm işlemleri halledip sizin kazanmanıza yardımcı olduktan sonra kendi yeni projelerime gelir sağlamaya devam edeyim.
(yazıyı yorgun yazdım hatalar illaki vardır ama fikir anlaşılmıştır diye umuyorum)
özel mesajdan ulaşabilirsiniz