Merhaba arkadaşlar. Yeni nesil pek bilmese de eskiler Knight Online'ı çok iyi bilir. Çoğu insanın hayatını heba eden bu oyuna yeniden bulaşmak ve o heyecanı tekrar tatmak herkesin hayalidir. Bu projemde oyunculara yeniden eskiyi yaşatmayı planlıyorum. Yeni nesil Knight Online sunucularının aksine "Eski, sadece eski..." sloganımla yola çıkıyorum. Oyuncuları yeniden ekrana kilitleyerek asosyal hayatlarına geri dönmeleri için elimden geleni yapacağım :D
Bunları yapmak için bazı gereksinimlerim olacak elbette ve sponsorlar bu günler içindir :)
Bu gereksinimleri şöyle sıralarsak;
Windows server 2003 R2 işletim sistemine sahip sunucu.
Minimum 4 GB ram (Hedef ilk haftadan minimum 100-150 online)
60-70 GB HDD
1 Gbit Port
Database,client ve web düzenlemelerini yapmam için 3-4 gün süre vermenizi rica ediyorum.
Sponsor adayına uyarı: Knight Online Private Server olayında rekabet önemlidir. Sunucunuz saldırı altında kalabilir. Göze almanız gerekmektedir.
Beklenen kazanç:
Knight Online'de kazanç sağlamak için tek etken sabırlı olmaktır. Sunucuyu oyunculara tutturduktan sonra pazarlama kolay iştir.
Satış yapılacak ürünler;
* Trina - 15 TL
* Premium çeşitleri - 15/20/30 TL
* Knight Cash - Fiyatları değişmektedir.
Sponsora sağladığı destekten dolayı satışlardan %50 pay verilecek ve websitesinde banneri yer alacaktır.
Birde hüzünlenelim;