Merhaba arkadaşlar, direk uzatmadan projeye geçiş yapıcam. proje için oyle ortak olacak kişiden 1.000 lira 10.000 lira vs istemiyorum ki zaten istesem de gerçekci olacagını zannetmıyorum. az bi miktar değil sonucta. internette bir makale okurken dikkatimi çeken ve aklıma yatan bi iş için ortak arıyorum kısacası. iş kolay gibi görünse de zor ancak sabretmeyi bilen insanlar bi müddet sonra güzel paralar kazanabiliriz.
iş bir uygulama yapıp bunu google store koymak başka hiçbir şey yok. bunun için fiyat arastırması yaptım. uygulamalar 6$ dan başlıyor aylık! sites vs ben halledecegim. host domain bende. sadece ortak olacak kişiden uygulamyı aylık ucretını verıp birde sosyal medya araçlarında reklamını yapıpo kullanıcıları uygulamaya çekmek olacak. belirli bi kitleye ulastıgımız zaman reklam koyarak reklamlardan, youtube kanalı acarak oradan gelir saglayabilir ilerleyen zamanlarda ise sosyal medya araçlarından reklam vs de alabiliriz.
ortak olacak veya daha detaylı konusmak ısteyen arkadaşlar özel mesaj ile ulaşabilirler.