-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklamcı
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
16 yaşında olupda büyük düşünmeni taktirle karşılıyorum.Yaşının küçük olması dolayısı ile kimsenin ciddiye alacağını sanmıyorum.Sonuç olarak Tavsiyem Önce biraz kendini geliştirmen,Yolunun kumlu açık hayatının başarılı ömrünün uzun ve mutlu olmas dileği ile sevgili kardeşim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
16 yaşında herkesin hevesleri vardır, ben de 16 yaşındayken arkadaşımla oturur bir iş sahibi olmanın planlarını yapardık, bunu her hafta tekrarlar, hesaplamalar, gelir gider karşılaştırmaları yapardık.Ama 16 yaşında olmanın o işleri yapabilecek bir yaş olmadığını şuan anlıyorsun..Sanal olarak birşeyler yapmaya çalışıyorsun, ama bence bir yerde kendini geliştir ve para kazan..Askerlikle ilişiğin kalmadığı an yolun çok daha açık olur..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
grafiker/öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilgi ve bilgi biriminizi yansıttığınız için çok teşekkür ederim. yaklaşık 4 yıl oldu bu işlere heves edeli birazda o yüzden bir şeyler yapmak istiyorum. Beceremesem bile denemek istiyorum ama dediğim gibi ilginiz için çok teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
aferin
devam et kardeşim inşallah gönlünce olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
coreldraw - photoshop - flash gibi editörleri kullanmayı bilen. HTML ve PHP bilgisi iyi derecede olan ve de wordpress - joomla - vbulletin - opencart - whmcs - vizra gibi scriptlerden anlayan
Sen bunları bilen birilerini bulup ajans mı kurmak istiyorsun anlamadım? Başlığı "işçi arıyorum" diye değiştir bence. He yok ben bunları biliyorum diyorsan önce yoğun bir iş temposu yakala ondan sonra ortak aramaya koyul. Daha kazanmadığın paraya, almadığın siparişe ortak arıyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
grafiker/öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bunların hepsini orta derecede biliyorum ama tek başıma canım sıkılıyor, bilgi alışverişi yapabileceğim. hatalarımı söyleyecek ve düzeltmemde yardımcı olacak bir ortak arıyorum