Merhaba,

Daha önce askıya aldığım bir projemi işlerimin hafiflemesi ile tekrar canlandırmak istiyorum site isminin .com/.net/ .org alındı, twitter - facebook grupları kuruldu, hosting ucreti ödendi safir temadan tema alındı *** dan bi arkadaşa logo yaptırıldı içerisinde yanılmıyorsam 10 adet yazı mevcut buradan bir bayan arkadaşdan da 15 adet 250 kelimelik özgün makale aldım onları yayınlamadım. Wordprees kurulu turhost da kayıtlı ve bakım moduna aldım spama düşmemesi için.

Bu işlemlerin hiçbiri için para talep etmiyorum sadece %60'a %40 ortalık şeklinde olacak bu adsense gelirleri içinde böyle bir harcama yapılacaksa da böyle olacak tabiki emekte bu şekilde olacak, güzel konumlandırılırsa satış safhasına geldiğinde %50 şeklinde paylaşılır satış geliri.

Genel tüm kanser konularını içine alan bir proje.

İstediklerime gelirsek;

- Wordprees den anlaması henüz menü düzenlemesi vs yapılmadı onların üzerinde konuşulması gerekecek istişare etmeyi severim her zaman doğruyu bulmayı kolaylaştırır,

- İstanbul da ikamet etmesi ben beylikdüzünde ikamet ediyorum bu civarlar olursa iyi olur, (Mühim bir konu aslında)

- webmaster kurdu olmasın yalan-dolan, sarsaklama durumlarına gerek yok, insanı çarpmaya çalışan tipleri anlamıyorum kısa sürede para yapayım kendimi düşüneyimlerin sonu yok:confused:

Aklınıza takılan konuları buradan sorabilirsiniz