-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
iyi pazarlar, benimde şahsi fikrim böyle ortaklık kurulacağına inanmıyorum. örnek domain bir kişi adına alınacak, ufak bir anlaşmazlıkta ne olacak ? bende ayrı ayrı 5 projeye girdim ama tek kaldım olmadı ortak arasam kim girer ? bence kimse girmez çünkü her şey bana kayıtlı.
ortaklık olacaksa bence resmi maliye kaydı olup site domain vs faturalı olarak o şirkete alınmalı ki şirket ortaklığını bozmak zor olduğu için proje dağılmasın.
bence tek başlayıp yarım kalmak ile böyle güçsüz bir ortaklığın ederi eşit, çünkü yine bir kişi amannn para da gelmiyor derslerime ağırlık vereyim de se diğeride amannnn ben zaten para bile vermedim sadece yazı yazıyordum onu da başkasına yazdırın de se ne olacak.
içimde geldi yazdım, kimseyi eleştirmedim, lütfen olumsuz yorum yazmayın. ama karşıt fikir tabii ki olur.
iyi forumlar...
weblife11
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet domain noterden de ortak olunabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla yaş 29 gördüğüm için pm istiyorum aklınızdaki nedir? Daha önceden 3 kişi başlayıp tek başıma kalmışlığım var, ağzımız yandı. Ama bi şekilde devam etmek gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
noter falan hikaye önemli olan bilgi birikim tecrübe ileriyi görme ve paraya doymuşluk.
neden paraya doymuşluk diyorum çünkü üç kuruş kazanç olunca insanlar değişir ama parayı zaten kazanan kazanabilen insan değişmez.
yazılım tasarım kolay değil her zaman gerekir girişimlerde ama önemli olan katma değerli fikirler ve bu fikiri sisteme dökebilmek. ben komplike herşeyden anlayan çözüm bulan insanlarda şunu görüyorum kendisi yapmaya çalışıyor ama başaramıyor sebep pazarlama işin içinden gelmediği için sonraki süreçleei görememe ve strateji eksikliği.
açıkçası ben ortak arasam ufak bir girişim ile başlarım yazılımcıyı denerim frekans tutuyorsa bir sonraki projeye geçerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir pm de ben alayım. Yazılım konusunda her türlü varım da bende de tasarım sıkıntıya düşürüyor :)
weblife11
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Türkiye'de tek olabilecek bir site yapabiliriz ben siteyi kurup daha sonra size göstereceğim forumda bana hak vereceksiniz.