Merhaba;

E-ticaret sektöründe yeni bir site ile giriş yaptım. Firma dahil herşeyim mevcut bir şekilde devam etmekteyim. Hepsiburada, N11, Gittigidiyor ve kendi websitem üzerinden satış yapmaya başlıyorum hatta N11 üzerinden satışlar başladı. Komisyonlu olarak iş yaptığım için %10 komisyon almaktayım. Tabi N11 vb. sitelerin kar marjlarıda firmaya aittir.

Neden ortak arıyorsun? diyecek olursanız ben şuanda çok sağlam bir firmada çalışıyorum ek olarak reklamdı falandı derken yetmiyor tüm parayı reklama yatırdım. Günlük satışım n11 hiç satmasam 2 ürün satılıyor ve hiç bir şekilde reklam almadan. Hepsiburada da ise sürekli olarak strateji geliştirdiğim için yeni bir mağaza açsam bile örnek gümüş yazdıklarında benim mağazam gelecektir. Nasıl biliyorsun sen daha satış yapmamışsın ve en üstlerde yer alıyorsun diyecek olursanız bu işin uzmanıyım. Hepsiburada sisteminde stratejik olarak planlar ile üstte olursunuz. Çalıştığım mağazanın şuanda günlük hepsibuarada kargo gönderimi 65 kargo dur. Yani anlayacağınız kazançlı olacaksınız.

Ortaklık taleplerim neler olacaktır.
Hali ile en az 10.000 ₺
Ortaklar sadece benim kar ortağım olacaktır.
Ortaklar ile dilerseler noter huzurunda ortağım olduğunu beyan edeceğim.
Ortakların söz hakkıda olacaktır. (Fikirlerini beyan edebilir)
Ortaklar isterse siteden %(Yüzdelik) bir birime sahip olabilecektir. Fakat bunun içinde ek ücret alınacaktır. %10 komisyon için (10.000$) şeklinde ortaklık talep edebilirler. Daha fazla %(Yüzdem) olsun diyenlere ise farklı bir fiyatlandırma verilecektir.
Ortaklar hiç bir zaman domaine (alanadına) ortak değildir.

Not: Ciddi olmayan lütfen yazmasın. Ciddi olmayan ve konuya yazanlara - (eksi) trade verilecektir.

Tel/Whatsapp : 0537 5518799
Mail : ikayakoku@gmail.com