-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
kamu kurumu
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar Merhaba....
Ablam 10 senedir saç ekimi yapıyor ve bu konuda profesyonelleşmiş durumda.
Bu saç ekim işini ekibi ile birlikte bir hastanede yapıyor (İstanbul).
Bazen yakın arkadaşlarımız olduğu zaman (freelance) piyasaya göre düşük hemde bayağı düşük fiyata da yapıyor ve dua alıyordu... Bende bunu neden artık kara dönüştürmüyoruz sorusundan yola çıkarak.Size bir teklifte bulunuyorum.
Müşteri başı 100 Dolar dediğime bakmayın (Asgari tutarı söyledim).
Ablam ne kazanırsa arta kalan kar, masraflardan sonra ikiye (belki üçe (projeye göre) bölünecek. Buda ortalama adam başı 100 Dolara falan tekabül ediyor. Ama bazı zamanlarda 200 dolara kadar çıkabiliyor.
Şimdi sizden istediğim...
Domain ve host parası tarafımdan karşılanacak olup. Güzel bir site yapmak. (Arapça-İngilizce-Türkçe)
Daha sonra sosyal medya çalışması yapmak.( arapça ve türkçe)
Sonra Müşteri beklemek...Sonra gelen her müşteri için kazanılan parayı iş bitene kadar (tahmini 5 yıl) bölüşmek.Asgari 100 Dolar olmak şartıyla...
Bu Proje İçin Şuan Aklıma Gelen (ilerde artabilir) İhtiyaç Listesi:
-Dürüst, ortakçılığı bilen,beyin fırtınası yapabilen,esnek ve en önemlisi samimi WebMaster
-Dürüst, ortakçılığı bilen,çalışkan,araştırmacı ve en önemlisi samimi Sosyal Medya Uzmanı (Youtube de dahil)
-Düşünün....Fikirlerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum.
Not: Hayatımda hiçbir arkadaşımı yarı yolda bırakmadım.Aynısı arkadaşımdan da beklerim
gr3g0r
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site var mı yapılacakmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
kamu kurumu
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Site yok yapılacak... Ama o işin çok zor olduğunu düşünmüyorum. Çünkü amacımız orjinal bir site yapıp insanları oraya toplamak ve adenseden para kazanmayı beklemek değil...
Bizim amacımız Kurumsal Görünümlü kaliteli bir site yapıp elimizde mevcut çok pahalı hizmeti daha ucuza satmak ve bundan komisyon kazanmak....
Yani biraz reklam biraz sosyal çalışma girecek işin içine...
Bu arada neden kimsenin ilgisini çekmedi merak ediyorum...
Sürekli binlerce kişinin rekabet ettiği ayda 50-TL ile 200-TL adense kazandığında bunun için sevinen yazılımcı ve sosyal medyacılar buradaki fırsatı görmüyor mu acaba...
Bir dükkanımız olacak adam adam markaj yapıp çalışacağız...
Amacımız kel bulmak ve bunlara uygun fiyata saç ektirmek...
Ameliyatı yapacak olan biz değiliz...
Birazcık kafa yoracağız..
Belki önceden edindiğimiz tecrübeleri buraya aktaracağız...felan filan
Ya ablam günde en az üç ameliyata giriyorum diyor (Oda bir şirket çatısı altında yani)...Ne kadar müşteri var ve ne kadar müşteri olacak gel gör yani...
Yani bilmiyorum elimizde bir fırsat olduğunu düşünüyorum.. Sadece gönül vermiş bir ekip ile bundan çok büyü paralar kazanacağımızı düşünüyorum(yanılıyor olabilirim) ama enterasan kaç gün oldu ilk siz yorum attınız..
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
metaratör,inci 2.nesil yazar
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
çok mantıklı ve akıllıca bir iş kendime air saç bakımı ile ilgi güzel bir sitem vardı iyi paraya satttım şu an gene kadın sektöründeyim aslında saç ile igili bölüm var daha yeni site 1,5 aylık hiti yok seo çalışmaarına başladığında aslında çalışabiliriz elimdekii diğer işler olmasa direk bu işe girerdim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
kamu kurumu
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
erkaner'den güzel bir fikir daha...
işlerini toparla bu konu üzerinde kafa yor tekrar konuşalım.
oturup avel avel bakanlardan olma.... hareket edip yorulup rahat edenlerden ol