lostyazilim

Sermayeli & Sermayesiz ortak & arkadaş arıyorum.

3 Mesajlar 1.133 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

AtiBey AtiBey virtüöz Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek virtüöz
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 12 / 11
  • Ticaret 10, (%100)
Merhaba arkadaşlar, hali hazırda sosyal medya & blog üzerine kurulu bir düzenim mevcut. Aylık beni memnun edecek kadar bir gelir getiriyor.

Ben bu işimi daha zirveye taşımak istiyorum. Teknik yazılım bilgim olmadığından varolanın üzerinde fazlasıyla büyüdüm fakat şuandan itibaren varolanı reforme edip yeni bir düzen kurmak ve yeni yatırımlar yapmayı planlıyorum.

Bu yatırımlarda yanıma bir arkadaş arıyorum. Bu kişi bana karşı şeffaf olmalı. En önemlisi istekli olmalı. Benim yaptığım işi sıfır bilgi ile ufak bi kıvılcımla başladığımda çok kez sorun yaşadım. Fakat vazgeçmek istemedim. Ve suan onun meyvelerini yiyorum.

Twitter & İnstagram Api sistemiyle çalısan php yazılımlar ve wordpress tabanlı belli konsepti olan blog sitelerim mevcut. Yaptığım iş öyle birşey ki; ne kadar çok emek harcarsanız o kadar kazanıyorsunuz.

Elimde varolan herşeyi o arkadaşa açıp kendi emeğince kendine kazanacaktır. Yazılımdan anlayan, php mysql ve api sistemleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana ulaşırsa kazanç ve tüm işlerimiz ortak olacaktır. Ve bu yazılımcı arkadaşla zirveye çıkacağımıza inanıyorum.
Ortaklık isteyen arkadaş yazılım bilgisi yoksa alacağımız tüm yeni sistemleri ortak alabiliriz ve kullanımı & kazançları bölebiliriz. Bu konuda şüpheniz olmasın.

Kendime ait bir fiziksel sunucu mevcut ve içinde yaklaşık 22 adet website & sistem barınmaktadır.

Bunların dışında,
Benim size kişisel tavsiyem, sadece isteyin, yapın ve vazgeçmeyin. Herkese selamlar..

Bana PM üzerinden ya da aşağıda belirtilen yerlerden ulaşabilirsiniz.

Forum dışı iletişim : l Twitter : @sokakkafasibu l WhatsApp & SMS : 0539 689 16 77 l Skype:aatakangul

AGmedya-Güvenilir Sosyal Medya

basymgroup

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

basymgroup basymgroup Parabol Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Memur
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 871
  • Beğeniler 70 / 257
  • Ticaret 10, (%100)
Yazılım bilgim yok hangi konuda ortak olacağız, mesela ben ne yapacağım?

MasterGraphic MasterGraphic LIMITLESS E-Mail Onaysız
  • Üyelik 29.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Programcı, Web Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 44 / 23
  • Ticaret 15, (%100)
Detaylı pm atabilir misiniz ?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al