SorBull Arama uygulaması playstore üzerinde yayındadır. SorBull, konum tabanlı arama platformudur. Aradığınız şeyi en yakından başlayarak size olan mesafesine göre sıralama yapar. Yani bir ürünün en yakın nerelerde olduğunu bulur.
Özellikle bazı ürünleri bulmak için dükkan dükkan gezmek zorunda kalıyoruz. Bu sıkıntıyı gidermek için SorBull platformunu kurduk.

SorBull öncelikle hırdavat, yedek parça, motor, makine, alet, inşaat malzemesi vb ürünler için düşünüldü. Fakat fakat çalışma şekli ve faydaları dikkate alındığında kitap, ilaç, gıda, vb birçok farklı ürün için de kullanılabilir.

SorBull letgo veya sahibinden gibi bir satış uygulamasından çok, bir arama motoru gibi çalışma mantığına sahiptir.

Masrafları ve zorlukları dolayısıyla internet ortamını verimli kullanamayan; reklam bütçesi ayıramayan küçük işletmelere tüm ürünlerini sergileme imkanı sunmak istiyoruz.

Küçük esnaf ve sanatkarların da katılımıyla, el sanatları, doğal ürünler vb ürünlerin kolayca bulunmasını istiyoruz.

Platform daha yeni yayınlandığı için gerçek dükkan ve ürün bilgisi yok. Deneme amaçlı birkaç bilgi girildi. Bu nedenle arama yapıldığında sadece birkaç tane sonuç çıkıyor.

Sistemin işlemesi için dükkan sahiplerinin uygulamaya veri girişi yapması gerekiyor. SorBull Dükkan uygulamasıyla önce dükkan kaydı yapılıyor. Sonra ürün ekle menüsünden tek tek ürünler ekleniyor.