Öncelikle herkese merhaba. Yazılımcımın okul işleri sebebiyle yazmamız gereken bazı spam scriptleri yazamadık. Bu sebeple ikinci bir yazılımcıyla çalışmam gerekiyor.
Bootstrap PHP script yazabilen yazılımcı arıyorum. API mantığına hakim olması benim için önemli. Yine de bunları konuşuruz. Biraz kendimden bahsedeyim.
13 yıldır bu işlerin içindeyim. Profesyonel backlink çalışmaları yapıyorum fakat VİRAL SEO ve PR alanına hakimim. Profesyonel reklamcılıkla aram iyi. En önemlisi de On Page ve Off Page SEO'da alanımda iyi olduğumu düşünüyorum.
Geçmişte birçok ingilizce spam script yazdırıp para kazandım. Birçok botla ciddi rakamlar kazandım. Bunları Whatsapp üzerinden iletişim kuracağım arkadaşa anlatabilirim tek tek. Referanslarımı da gösterebilirim.
Yazacağımız scriptlerin kazançları günlük 100 TL ile 3000 TL arasında değişecek.
Lütfen ciddi ciddi zaman ayırabileceğini düşünen ve benimle ortak iş yapabileceğinden emin olan yazılımcı arkadaşlar yazsınlar. Ne kazanırsak yarı yarıya bölüşeceğiz. Güven konusunda kesinlikle bir sorun yaşamazsınız. Sadece WMAraci.com ticaret puanlarımı incelerseniz yüklü rakamlarda ticaretler yaptığımı göreceksiniz.
Lütfen ağzını tutabilecek güvenilir yazılımcılar iletişime geçsin. Yazdırdığım işleri başkalarının taklit etmeye çalıştığını ve aynı scriptleri başkalarının da kurduğunu gördüğüm an yazılımcı ile iletişimi keserim çünkü.
Yazılacak olan sistemler çok zor sistemler değil. Ben parayla iş yapacak adam değil, bu işe gönül verecek ve birlikte ciddi rakamlar kazanabileceğim birini arıyorum.
İlginizi çektiyse Whatsapp numaramı istemeniz yeterlidir. Görüşelim, konuşalım. Bir karara bağlayalım :)
Herkese iyi forumlar.