-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar.
Sportify müzik platformunu bilmeyen yoktur heralde bilmeyenlerde google amcadan sorabilirler. şimdi benim amacım bu tarz bir müzik platformu kurmak istiyorum. daha az reklamla daha çok kaliteli müzik. İçimizde müzik dinlemeyen çok az kişi vardır sanırım.
Aklımda bu platformla ilgili bir çok fikir mevcut destek olmayı düşünen arkadaşlar olursa yada en azından burayada fikirlerinizi paylaşın derseniz paylaşabilirim. ilgilenen arkadaşların irtibat kurmasını rica ediyorum.
gerçekten elle tutulur ve zaman içinde tanınacak bir proje olmasını temenni ediyorum. saygılarımla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bence önce ismini google'da araştırmalısınız. :) Spotify
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
"Daha az reklamla daha çok kaliteli müzik." Bu sözünüz ilgimi çekti. Şuan bence en kaliteli müzik servisi Spotify'dir ki premium üyeliğini alarak rahatlıkla kullanabiliyorum.
Ha eğer derseniz ki ben sadece kullanıcı memnuniyetini düşünürüm, o zaman telif haklarına ödeyeceğiniz milyon dolarlarınızı hazırlayın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yok ne demek sadece söyleyeyim dedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ücretini ödeyerek müziği yayınlama hakkını satın alırsınız, ardından yasal olarak dinletirsiniz ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Mü-yap'tan yerli/yabancı tüm müzikleri dinetmek için lisans almanız gerekiyor. Sitenin amacına göre fiyat dinleme başına değişiyor. Biz okul radyosu için 0,06 kuruş gibi bir rakam almıştık.