Merhabalar herkese. İlk etapta Steam'e devamında mobile de çıkarmak istediğim(ücretli olarak) oyunum "Vegatable Warrior"(2D action, bullet hell/rogulike) için yatırımcı ortak arayışım mevcuttur. Bizzat istediğiniz zaman arayıp genel geliştirme ve güncellemeleri takip edebileceğiniz şeffaf bir süreç içerisinde ilerleyeceğiz. Gelen yatırım aynı zamanda giderler için de kullanılacaktır(Çizim, ses, game design gibi). Ben de +5 yıllık unity oyun yazılım tecrübem ile bizzat projenin yazılımını ve yönetimini üstleniyor olacağım. Satılacak oran kar üzerinden %20 olarak belirlenmiştir. Satışa açıkan kar payı 1 kişiye hususi veya birden fazla kişiye açık olabilir. Problem teşkil edecek bir konu değil benim için. Oranlar, rakamlar ve pazar detayları ayrıca yatırımcı sunum dosyasında yer almaktadır. Her türlü sözleşme ve anlaşmaya varmaktan kaçınmam. Her iki tarafında haklarının hukuk çerçevesinde korunması taraftarıyım. Yapılacak sözleşme proje geliri bazlıdır. Kurulacak şirket v.s den gelir veya ortaklık söz konusu olmayacaktır.

Steam için:
Tahmini adet başı satış $3.99
Beklenen yıllık satış: 250.000
Kar üzerinden satışa sunulan oran: %20
Oran için belirlenen fiyat: $30.000
Getiri başlangıcı: Oyun resmi yayınlama tarihinden sonraki ay. Her ay ödemeleriniz yapılacak.

Mobile sunulduğunda aynı şekilde %20 gelir oranınıza mobil karı dahil edilecektir.

Co-op versiyonu steame sunulduğunda da aynı şekilde karınıza dahil edilecektir.

Proje aktif olarak üzerinde çalışılan, unity ile prototiplenmekte olan ve adım adım demoya giden bir oyun projesidir.
Küçük bir yatırımcı sunum dosyası mevcuttur(detaylandırılmaya devam ediyor).
Projeyi görmek ve incelemek isteyenler için direk olarak yayın açarak bizzat geliştirilen süreçleri sunabileceğim bir prototipim mevcuttur.

Yatırımcı sunum dosyasına ve CV'me erişmek ve/veya süreç, yatırım miktarı, gelir paylaşım yüzdesi, tanışmak veya fikir alışverişi için dahi olsa bana 0538 417 79 16 numaramdan ulaşabilirsiniz.