-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teknoloji sitesi ortaklık projesi
Merhaba arkadaşlar. Bir teknoloji sitesi açacağız. Biz şuan iki kişiyiz. Site için ortak arıyoruz. Ancak siteye ortak olacak kişiler yazar olarak görev yapacak ve sitenin %10'una sahip olacak. Siteye ortak olan her yazar günde bir veya iki adet özgün makale yazacak. Sitenin tüm masrafları bize ait. Yani siteye ortak olan yazarlar hiçbir masraf ödemeyecek. Onlar hergün makale yayınlayacak. Biz iki kişi olarak makale yazmayacağız. Sitenin idari işlerini, alt yapısını ve seo'yu halledeceğiz. Şuan toplam 4 kişi ortak almayı planlıyoruz. Yani toplam 6 kişi olacağız.
Tüm ortaklara, siteden aldıkları hisse kadar gelir dağılımı yapacağız. Kimsenin hakkı yenmeyecek. Hızlı iletişim için whatsapp gurubu kurulacak.
Teknolojiyi takip eden
Özgün ve anlaşılır makale yazabilen
Yazdığı makalede imla kurallarına dikkat eden
Makale içi SEO yapabilecek
18 yaş ve üzeri
kişiler bana özel mesaj ile ulaşabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
En zor olan iş için hemen ortaklık adı altında ücretsiz eleman aramak nasıl bir uyanıklıktır? Makale yazacak olan adam zaten kendi sitesini açar.
8 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Görsel Kalite Kontrol
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Makale yazan adam 2-3 yılda 900 makale yazar(gün bazında) her makaleyi uygun bir fiyata satsa bile senin dediğinden kat ve kat fazla para kazanacaktır. Ben mantıklı bulmadım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Tutmaz bu iş %10 :p Bence %10 filan demesen direkt ücretsiz yazar arıyorum desen daha mantıklı olur.Sen teknoloji sitesi açacaksın ve karşında büyük rakipler var büyük harcamalar yapmadan 2 yıl içerisinde hatrı sayılır bir konumda durman mümkün değil.2Yıl boyunca adam senin sitene gireceği makaleyi satsa elden ne paralar kazanır %10 sadece laf burada :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Benim siteme günde 2 özgün makale yazın, size %30 vereyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
günde 2 makale yazın site sizin olsun. benim amacım bir ekip toplamak. onları köle gibi çalıştırmayacağım. arkadaş ortamı gibi de olmayacak. ciddi bir ekip gibi olacağız. burada %10 rakamını teşvik için yazmıştım ama haklısınız. hata ettim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
teknoloji sitem var,(200 hitli) her gün bir tane özgün makale yazın adsense gelirinin tamamı sizin olsun. Diğer arkadaşlara da teklif ediyorum bunu.
Şimdi tövbe zamanı..