-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Girişimcilik sadece maddi imkan ve güzel fikir değildir.
Girişimcilik, fikir+sermaye+işletme birlikteliğinin en güzel birleşimi ile olur. Devlet güzel teşvikler veriyor ama malesef yine olayın içine siyaset ve adam kayırmalar karışıyor malesef. Onlara küfretsem de bir işime yaramadığını bildiğim için karanlığa küfredeceğine mum yak fikrini benimsiyorum.
Fikir etrafta çok fazla var. Bir ekip bir araya geldiğinde o fikri özgünleştirecek daha da güzelleştirecek görüşlerin ortaya çıkar. Ve bu süreçte ekip ruhu da oluşmaya başlar yan, sinerjiyi ortaya çıkaracak birliktelik. Farklı olmanın açık farkını göreceksiniz.
Sermaye, bu işe gönül vermiş ekip elemanlarının katkıları ve gönülden verdikleri emeklerle oluşursa bu gücü görecek bir çok melek yatırımcı bulacaklarına inanıyorum.
İşletme, burada tecrübe ve yukarıdaki güzelliklerle oluşmuş ekibi yönetecek iyi bir yönetim-proje yöneticisi gerekiyor; diğer tüm ekip elemanlarının güvenini kazanmış bir yönetici.
Ve sabır.
Sonucu göreceksiniz. ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://www.haberlotus.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
üniversiteli
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Aslında roportajmerkezi.com projemin asıl amacı buydu. Fakat amacı dışına çıktı hocam. İnceleyin isterseniz girişimci yazar blogger röportajları dolu
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Arkadaşlar proje için yeni bir konu açacağım bu konuda şirketleşmeyi düşünüyorum yeni bir isim aldım markalaşmaya müsait yeni konu açana kadar buradan devam edebiliriz bu arada sağlam bir ekip ile girmek istiyorum editöründen tasarımcısına kadar emin olun kısa sürede sektörün liderlerinden olabiliriz
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-