Online Sertifikam olarak, 6 saygın üniversite ile stratejik iş birliği içinde geliştirdiğimiz 500'den fazla güncel ve kapsamlı eğitim programını sunmaktan gurur duyuyoruz. Bireylerin ve kurumların sürekli gelişim ihtiyaçlarına yanıt veren bu programlar, üniversite onayıyla taçlandırılmış sertifikalar sunmaktadır. Şimdi, bu değerli eğitim ağını Türkiye geneline yaymak için sizin gibi vizyoner iş ortakları arıyoruz.

Neden Bizimle İş Ortağı Olmalısınız?

• Prestij ve Güvenilirlik: 6 üniversitenin onayını taşıyan sertifikalarla markanıza ve hizmetlerinize benzersiz bir prestij katın. Müşteri güvenini en üst düzeye çıkarın.

• Geniş Ürün Yelpazesi: Bilişimden sağlığa, kişisel gelişimden işletmeye 500'den fazla farklı alandaki eğitim programı ile geniş bir kitleye hitap edin.

• Yüksek Talep: Günümüz rekabetçi iş dünyasında üniversite onaylı sertifikalara olan talep her zamankinden daha yüksek. Bu talebi kazanca dönüştürün.

• Kanıtlanmış Model: Hazır eğitim içerikleri, güçlü üniversite iş birlikleri ve [varsa ekleyin: pazarlama desteği, teknolojik altyapı vb.] ile düşük riskli, yüksek potansiyelli bir iş modeline dahil olun.

• Esnek İş Modeli: Kendi bölgenizde veya hedef kitlenizde eğitim programlarımızı tanıtarak ve satışını gerçekleştirerek gelir elde edin.

Kimler İçin İdeal?

• Eğitim kurumları ve danışmanlık firmaları

• Mevcut işini eğitim alanında genişletmek isteyenler

• Girişimciler ve yeni iş kurmak isteyenler

• Güçlü bir network'e sahip profesyoneller

Gelin, Birlikte Büyüyelim!
Eğitim sektöründe fark yaratmak, üniversite güvencesiyle prestijli bir iş kurmak ve kazançlı bir ortaklığa adım atmak istiyorsanız, sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için:

https://wa.me/903522222294
Sertifika başlıkları için; www.onlinesertifikam.com.tr adresinde yer alan sitemizi inceleyebilirsiniz. 

Bu konuya cevap yazan ve bayi olmak için başvuran herkese, ilk sertifikası bizden hediye.