-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Game Developer
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Henüz 18 yaşındayım ve lise son sınıf öğrencisiyim. Benim gibi genç, meraklı, öğrenmeyi ve öğretmeyi seven birisini arıyorum. Henüz yeni açtığım bir web sitem var. Aradığım arkadaşımla bu site üzerinde beraber çalışıp beraber yükselip beraber kazanmak istiyorum. Gerçekten ciddi ve güvenilir arkadaşlar bana pm atabilir.
Web site adresi
www.mertcanozturk.com
Kadronu Kur & İlk 11 Kur > quicklineup.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı yaştayız, bir asosyal olarak hiç tavsiye etmem kendi kazandığını yemelisin kimseye güven olmaz bu devirde öğrenmeyede meraklısın hayal gücünde açık yazdığını sat.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Game Developer
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ShaiyaPazar adlı üyeden alıntı
Aynı yaştayız, bir asosyal olarak hiç tavsiye etmem kendi kazandığını yemelisin kimseye güven olmaz bu devirde öğrenmeyede meraklısın hayal gücünde açık yazdığını sat.
Tavsiyen için teşekkür ederim. Ben yine de bir arkadaş arıyorum kendime , karşılıklı yardımlaşabileceğim bir arkadaş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
10 yıldan fazladır net alemindeyim ama hakikatende güvenim çok sarsıldı. Zaman zaman ortaklıklar oldu ama genelde hep kötü :) ama şuanda çalıştığım iyi ve kendim kadar güvendiğim arkadaşlar vardır elbette. Kazanca gelince sadece kendi kazandığını harcamanı öneririm. Ortak olman için birilerini zamanla tanıman lazım. İlk andan kimseyle ortak olunmaz. Yeni başladıysan geç değil zamanla bu işleri öğrenirsin. Ama uzun bir zaman para kazanacağını garanti etme derim ) ve her telden değilde bir yönde ilerlemeni öneririm.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Game Developer
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tural Abiyev adlı üyeden alıntı
10 yıldan fazladır net alemindeyim ama hakikatende güvenim çok sarsıldı. Zaman zaman ortaklıklar oldu ama genelde hep kötü :) ama şuanda çalıştığım iyi ve kendim kadar güvendiğim arkadaşlar vardır elbette. Kazanca gelince sadece kendi kazandığını harcamanı öneririm. Ortak olman için birilerini zamanla tanıman lazım. İlk andan kimseyle ortak olunmaz. Yeni başladıysan geç değil zamanla bu işleri öğrenirsin. Ama uzun bir zaman para kazanacağını garanti etme derim ) ve her telden değilde bir yönde ilerlemeni öneririm.
Teşekkür ederim önerin için :)
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ustam bilgi paylaşımı için her zaman haberleşiriz fakat senin adınla açılan bir siteye ben gibi kimse ortaklık etmez. Yanlış anlama ama ortak arıyorsan 5 liraya bir domain al ama şöyle marka olacak bişey mesela "özgürkalem" boş mu değil mi bilmiyorum ama. Sonra da ortağınla bir iş yap. Kişi adıyla yapılan site seo açısından pek iyi olmaz ve markalaşsa bile sen markalaşırsın ortagın değil. iş aynı olur ama sonuç eşit olmaz anlayacagın. Benden sana forumdas tavsiyesi :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Game Developer
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kendoka adlı üyeden alıntı
Ustam bilgi paylaşımı için her zaman haberleşiriz fakat senin adınla açlına bir siteye ben gibi kimse ortaklık etmez. Yanlış anlama ama ortak arıyorsan 5 liraya bir domain al ama şöyle marka olacak bişey mesela "özgürkalem" boş mu değil mi bilmiyorum ama. Sonra da ortağınla bir iş yap. Kişi adıyla yapılan site seo açısından pek iyi olmaz ve markaşsa bile sen markalaşırsın ortagın değil. iş aynı olur ama sonuç eşit olmaz anlayacagın. Benden sana forumdas tavsiyesi :)
Sağol tavsiyen için.
1 kişi bu mesajı beğendi.
bilginu
Seo, php, html, marketing professional
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Seo, php, html, marketing professional
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ben 1998 yılında ilk kişisel sitemi tasarlamıştım ama çok amatördü daha sonra 2000 yılında benden yaşça büyük ve bilgili bir arkadaşım oldu ve onun sayesinde profesyonelleştim. Birlikte öğreneceğin birisini bulman çok iyi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Game Developer
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bilginu adlı üyeden alıntı
Ben 1998 yılında ilk kişisel sitemi tasarlamıştım ama çok amatördü daha sonra 2000 yılında benden yaşça büyük ve bilgili bir arkadaşım oldu ve onun sayesinde profesyonelleştim. Birlikte öğreneceğin birisini bulman çok iyi olur.
Böyle bir şeyi kastediyordum bende. Resmen bana tercüme oldun çok teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bu alemde ne ortaklıklar gorduk işin içine para girdimi hepsi bir anda düşman kesilir insanın başına.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com