Merhabalar. İnternet (sanal) hayatımda hep iki şeyi yapmayı sevdim. Daha çok nasıl desem, en çok bunları yapmayı seviyorum diyeyim. Bunların birincisi destek vermek. Destek için çok forumda çalıştım ve hala yürüttüğüm forumum var. İkincisi ise teknolojiyi takip etmek. Çok fazla okuyorum, öyle böyle değil. Özellikle bir anımdan sonra teknoloji daha sardı beni. Fakat uzun süredir düşündüğüm bir proje var. Teknoloji blogu açmak.
Büyük ihtimalle şöyle yorumlar gelecek ve akılda düşünceler olacak : "Kardeşim çok fazla teknoloji blogu var seninki tutmaz !" veya "Kişisel bloglar bile teknoloji ile ilgili makaleler yazıyor sana mı kaldık !?" gibi. Bu projede farklı bir yol izledim ve yazar - ziyaretçi olayını birazcık değiştirdim. Yani yazarı şahsım değil, ziyaretçi yaptım. Nasıl mı ? Siteye gelecek ziyaretçiler teknoloji hakkında makalelerini yazacak ve bende kontrol ettikten sonra isimlerini, sitelerinin linklerini, facebook profillerini, sayfalarını ne istiyorlarsa ona göre onlar adına imza atacağım (link ekleyeceğim).
Projeyi üstünden geçerek anlattık. Yardım olarak ne mi istiyorum ? WordPress'i şimdiye kadar hiç kullanmadım diyebilirim. Bir ara makale falan yazıyordum ama profesyonel derecede öğrenmem lazım. Bunun dışında bana önerebileceğiniz ücretli / ücretsiz Wordpress temalar. Birde zahmet olmazsa şunu da cevaplayın ( :) ) ; şu haber teması deyip kişisel bloglarda kullananlar falan var. Yani çok amaçlı temalar yapılıyor kanımca. Benim blogumda kullanacağım temalar hangi türden olmalı ?
Şimdiden yardım eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Projeye ortak olmak isteyen (gönüllü olarak çalışırım, yardımcı olurum) diyen varsa seve seve kabul ederim. Tekrardan teşekkür ediyorum.