Oyun dünyasında farklı olaylar oluyor. İlginç olayların en çok yaşandığı ülkelerden biri olan Çin’de de yine değişik bir olay daha yaşandı.

Asya bölgesinde bulunan ülkelerde genellikle bu olayların bu tür olaylarında çok olduğu okuyoruz ve görüyoruz. Yine Çin’de gerçekleşen bir olay insanları şaşırttı. 20 saat boyunca bilgisayar oyunu oynadıktan sonra felç oldu. İnternet kafede gerçekleşen olayda bir oyuncu felç kaldı.

Hemen aklınıza internet kafe 24 saat açık mı diyebilirsiniz, ancak Çin’de ders olarak da verilen oyun dersleri var ve internet kafeleri bizim kafelere benzemiyor eğitimhane gibi düşünebilirsiniz daha farklı bir sistem aslında. Neyse olaya geri dönecek olursak.

Çin’de yaşanan olayda, kimliği açıklanmayan oyun bağımlısı genç, arkadaşlarıyla oyun oynadıktan sonra felç oldu. 20 saat boyunca bir internet kafede hiç yerinden kalkmadan oyun oynadığı. Ambulans çağırıp sabit kaldığı oyuncu sandalyesinden sedyeye taşınarak ambulansa konuldu. Hastaneye kaldırılan gencin felç durumunun kalıcı olup olmadığı henüz belli değil. Ancak genç adamın vücudundaki sinirlere zarar verdiği tahmin ediliyor. Hala tedavi altında olan Çinli gencin takıntı derecesinde bilgisayar oyunlarına meraklı olduğu da gelen bilgiler arasında.

[COLOR="red"]KAYNAK[/COLOR]