Her yıl büyük merakla beklenen Steam Yılbaşı İndirimlerine çok az kaldı. Tarihler kesin olarak Steam tarafından açıklanmasa bile SteamDB ve Reddit’te yer alan bilgilere göre indirimler 21 Aralık tarihinde başlıyor. Eski etkinliklerin aksine yılbaşı indirimlerinin fiyatı değişmeyecek, yani bir oyunda indirim başladığı zaman 1.gün indirim fiyatı neyse 7.günde indirim fiyatı aynı kalacak. Zaten her yıl olduğu gibi yoğunluktan olsa gerek büyük ihtimal bu yıl da indirimin ilk günü Steam’de çökmeler ve yavaşlamalar meydana gelecek o yüzden acele etmenize veya son günü beklemenize gerek yok.

Steam Yılbaşı İndirimleri Ne Zaman Başlayacak?
Valve’ın yapımcılığını üstlendiği 2003 yılında yayınlanan ve günümüzde dünyanın en büyük dijital oyun platformlarından biri olan olan Steam’de 2018 Yılbaşı İndirimleri yaklaşıyor. Steam Yılbaşı İndirimleri 21 Aralık 2017 ile 4 Ocak 2018 tarihleri arasında olması bekleniyor. Steam cüzdanlarınızı hazırda tutmayı unutmayın bu yıl bir çok popüler oyunlarda %80 ve %90’a varan indirimlerle sizleri bekliyor olacak 🙂

Hangi Oyunlar İndirime Girecek?
Listenin tam kesin olmamasıyla birlikte internete sızan bilgiler aracılığı ile aşağıda ki oyunların indirime girmesi muhtemeldir. Çünkü her yıl aşağıda ki oyunlar yılbaşı indirimlerinde yeni fiyatlarıyla yerini alıyor. Oyunların yanı sıra ek paketler ve dlcler’de indirime girecektir. DLC veya ek paket almayı düşünüyorsanız bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz.
(NOT: Liste ve oyun fiyatları kesin değildir.)

Euro Truck Simulator 2 – %75 indirim ile 10 TL,
Grand Theft Auto V – %50 indirim ile 90 TL,
Rocket League – %40 indirim ile 18 TL,
Project Cars – %67 indirim ile 15 TL,
Payday 2 – %75 indirim ile 7 TL,
The Witcher 3: Wild Hunt – %50 indirim ile 30 TL,
ARK: Survival Evolved – %60 indirim ile 20 TL,
Cities: Skyline – %75 indirim ile 12 TL,
Insurgency – %80 indirim ile 3,60 TL

Kaynak: https://goo.gl/X9fZkR