Bunlar haricinde belirtmek isterim ki oyuncuların 10 lira üzerinde oyun almalarını tavsiye etmiyorum. Önümüzde yılbaşı indirimleri var. Muhtemelen çok daha geniş çaplı indirimler gelecektir.
Sizinde önerdiğiniz oyunlar var ise lütfen yorumunuzda belirtiniz :) İyi oyunlar.
1. Hotel Anatolia
Geceyi geçirmek için girdiğiniz otel bir ölüm tuzağına dönüşseydi ne yapardınız?
Anadolu Oteli geçmişinden kaçmaya çalışan bir adamı konu alan kısa, tüyler ürpertici bir korku oyunudur. Kendinizi Aras'ın yerine koyacak eşinizle birlikte Anadolu Oteli'ne bir gece yarısı yerleşeceksiniz. Yorgunsunuz düşünmeden uyudunuz. Peki ya uyandığınızda? Uyandığınızda oteli kanlar içinde, yıkık dökük, ne olduğu belirsiz canlıların otel misafirlerini öldürdüğü bir durumda bulsaydınız ne yapardınız? Üstelik eşiniz kayıp, onu bulup otelden sağ çıkabilecek misiniz?
Özellikler
- Oyun tamamen Türkçe ve İngilizce dil desteğine sahiptir,
- İnsanlarla konuşacak diyaloglar esnasında seçimler yapacaksınız,
- Yaptığınız seçimler oyunun gidişatını etkileyecek ve oyunu bitirdiğinizde seçimleriniz değiştirerek tekrar oynayabilecek, ayrı bir deneyim yaşayabileceksiniz,
- Hayatınızı tehdit eden tek şey canavarlar değil yaptığınız seçimlere dikkat etmelisiniz,
- Tüyler ürpertici atmosferi ve arkaplan hikayesiyle atmosferik bir korku yaşatacak,
- Her türlü sistemde çalışabilecektir.
2. Insurgency
Insurgency için Counter Strike'ın bir üst modeli diyebiliriz. Gerek grafikler gerekse oynanış olarak sizi fazlasıyla tatmin edebilecek bir FPS oyunu.
- Özelleştirilebilen, nişangah bulunmayan 40'tan fazla silah seçeneği,
- Gündüz veya gece olarak oynayabileceğiniz 16'dan fazla harita,
- Gece oyunlarında, gece görüşü, işaret fişeği gibi oldukça kullanışlı araçlar,
- Düşman bastırma veya düşman tarafından bastırılma efektleri,
- Single, coop ve multiplayer özelliği,
- 9 tane multiplayer oyun modu ve daha fazlası.
3. LIMBO
Kız kardeşinin kaderinden endişeli bir oğlan LIMBO'ya girer.
4. Half-Life / 2
Anlatmama gerek yoktur diye düşünüyorum. Ki muhtemelen oynamayanımız da yoktur. :) Arşiv amacıyla kaçırılmaması gereken bir fırsattır.
5. The Room
Bulmacaları çözerken çok zorlanacaksınız ve muhtemelen google amca size yardım edecek :)