lostyazilim

AMD Gaming Evolved Nedir?

11 Mesajlar 4.112 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

shateiel shateiel Biologist Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 1703
  • Beğeniler 659 / 509
  • Ticaret 9, (%100)
Günümüzde ekran kartları için Gpu üreten iki büyük firma bulunmaktadır. Nvidia ve AMD aralarındaki sürekli rekabetten dolayı her geçen gün Gpu mimarilerini güçlendirmekte ve kapasitelerini arttırmaktadır. Bunun yanında ise her iki firmanın da kullanıcılarına tanıdığı bazı ayrıcalıklar bulunmakta. Bu yazımda size AMD’nin kullanıcılarına sunduğu AMD Gaming Evolved programından bahsedeceğim.

Bildiğiniz gibi ülkemizde bilgisayarında oyun oynamayan pek kimse yoktur. Candy Crash bile olsa yine de oyunlar bilgisayarımıza girmeyi başarmıştır. Fakat bahsedeceğimiz konu daha kapsamlı oyuncuları ilgilendirmekte.

Nedir bu Gaming Evolved?

AMD Gaming Evolved eğer AMD ekran kartı kullanıcısıysanız bilgisayarınızdaki oyunları optimize edebileceğiniz, Twitch tv’den yayın yapabileceğiniz veya offline olarak ekran görüntüsü kaydedebileceğiniz bir aplikasyon. Tabi bunlar en temel özellikleri.

Neden kullanmalıyım?

Bir çoğunuz diyecektir elbet, “ben gaming evolved zırvası olmadan da bunları yapabiliyorum” diye. Lakin bu programı diğerlerinden ayıran en büyük özellik; Oyun oynayarak, bilgisayarınızda var olan oyunları tek tıkla optimize ederek, video kayderek, twitch tv’den yayın yaparak puan kazanıyorsunuz.

Bu puanlarla ne yapabiliriz?

Bu puanlarla mevcut programın içindeki “Ödüller” sekmesinden puanınız yettiğince; oyun indirimleri, oyunun kendisini, değişik çekiliş kuponları ve en önemlisi de yeni bir AMD ekran kartı alabilirsiniz. Puanlama sistemi zannettiğiniz kadar kolay değil tabi 2 saat oyun oynayarak veya video çekerek ekran kartını alamazsınız fakat sağlam bir oyuncuysanız yeni kart almak için çok uzun bir süre beklemenize gerek olmadığını düşünüyorum.

Ben 2 gün önce programda biriken 7000 puanı harcamak istedim, tabi ki puanım sadece oyun indirimlerine, bazı oyunlara ve çekiliş kuponlarına yetiyordu. Bende Dirt 3 oyununu aldım, program bana Steam platformunda etkinleştirebileceğim bir cd key verdi. Oyun çeşitliliğine gelirsek, DmC, Sniper Elite, CoH gibi son derece güzel oyunlar mevcut. Gün geçtikçe’de yeni oyunlar eklenmeye devam edecektir.

Eğer sizde oyun oynayarak, oyun kazanmak -ki en önemlisi ekran kartı kazanmak- istiyorsanız ve bir AMD ekran kartı kullanıcısıysanız kesinlikle bu programı kullanmanızı öneririm.

Kaynak: AMD Gaming Evolved

wmaraci
reklam

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
:D nvidia yıllardır sağlıyor fakat puanlı değil

soulmy soulmy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 1722
  • Beğeniler 398 / 400
  • Ticaret 20, (%100)
9 bin küsür puan da bende var. 15 bin yapıp Darksiders 2 alacağım.
shateiel

kişi bu mesajı beğendi.

.

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

soulmy adlı üyeden alıntı

9 bin küsür puan da bende var. 15 bin yapıp Darksiders 2 alacağım.

oyunların çoğu ucuz olanlar yada zamanında çok fazla çekilişi gerçekleştirilenler , zamanında 5 tane darksider 2 kodu almıştım arkadaşalra dağıttım bilseydim 1 tanede size ayırırdım :D

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 1722
  • Beğeniler 398 / 400
  • Ticaret 20, (%100)
Oha, 5 tane mi? :D Puanı mı azdı önceden?

.

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

Oha, 5 tane mi? :D Puanı mı azdı önceden?

yok hocam humble , pcgamer falan bunları dağıtıyor adamlar 1 milyon key alıyor bir başlatıyor çeken çekene :D ben payday i civ 5 darksider falan bu yolla beleşe getirdim

• Üyelik 12.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 1722
  • Beğeniler 398 / 400
  • Ticaret 20, (%100)
Hımm anladım. :)

.

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

facebook sayfası ve steam sayfası var yapılmadan önce yayınlanıyor sonra kapan kapana bir kere pcgamerdan the crew beta keyi almıştım 100 bin tane dağıtıyorlardı

• Üyelik 12.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 1722
  • Beğeniler 398 / 400
  • Ticaret 20, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

facebook sayfası ve steam sayfası var yapılmadan önce yayınlanıyor sonra kapan kapana bir kere pcgamerdan the crew beta keyi almıştım 100 bin tane dağıtıyorlardı

Biliyorum onları, takip de ediyorum. Hatta bugün PCGamer'dan Grimoire: Manastorm aldım :)

.

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

Biliyorum onları, takip de ediyorum. Hatta bugün PCGamer'dan Grimoire: Manastorm aldım :)

öyle takip edin bazen on numara oyunlar geliyor :D fakat genelde küçük oyunlar

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al