lostyazilim
tr.link

Angry Birds Star Wars Çıktı Hemen indirin!

12 Mesajlar 3.212 Okunma
acebozum
tr.link

MuratDinc MuratDinc Miyavliyo - WiseKitten Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

alkinkasap adlı üyeden alıntı

konu ile direk alakalı değil ama güzel bilgi teşekkürler

Yok Arkadaş barkod ne diye sormuş bir arkadaşta yardımcı olmuş ben ona yazdım konuyla ilgili olarak şöyle diyebilirim :)

Angry Birds Star Wars Diğer Angry Birds oyunlarına göre 1 puan önde bir çok yeni efekt ile daha kaliteli ve daha karmaşık daha iyi strateji uygulamaya gerek duyulan bir oyun yeni ve daha ileri bir versiyon olmasından dolayıda diğer oyunların verdiği deneyimler sayesinde daha başarılı olacağını düşünüyorum… oyunu biraz denedim oynadım bana diğer oyunlarından daha farklı olduğunu hissettirdi 3. etapta 1.karakterin 2. karakter yardımıyla gelişip ışın kılıcı kullanması beni en çok etkileyen ve hoşuma giden kısmı oldu şimdilik böylece oyunda karakterlerin zamanla daha farklı güçler kullanabileceği belli olduğu anlaşılmış oldu. her kezin oynaması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum…

Bu arada paylaşım içinde androidsistem'e teşekkür ederim.

👉 Türkiye'nin En Minnoş Kedi Bloğu Miyaliyo! 😻
wmaraci
reklam

Kaplan Kaplan ahmetkaplan.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek User Interface Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 304 / 530
  • Ticaret 4, (%100)
Oyun çok tatlı olmuş çok güzel ve eğlenceli. Işın kılıcı kullanması, güç kullanması, lazer atışları ve özellik ile lazer atışlarını yansıtabilmen ile birlikte ışın kılıcı ile yön değiştirebilme kadar ince özellikleri düşünmüşler çok zevkli olmuş.

Sonuç olarak eğlenceli bir oyun çıkmış ortaya.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al